4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká výhra MSK


Branky


17. Z. Kučera (p.) , 20. Z. Kučera , 32. M. Ajchler , 73. F. Čermák
0

Na půdu MSK zavítal oslabený tým Židněvsi. V krásné sobotní odpoledne si udělali domácí hráči. Zvítězili jasně 4:0!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do sobotního utkání vstoupili oba týmu odhodlaně. Hosté se loňský rok zachránili na poslední chvíli a tak se očekával jasný výsledek pro MSK, který domácí potvrdili i skvělým výkonem. 

Muž poločasu Kučera

Od začátku zápasu byl na hřišti pouze jeden tým. Tým MSK. Hrálo se jen na jednu branku  a hostující celek byl pod obrovským tlakem. Bylo  jen otázkou času, kdy to tam domácím spadne. Domácí pálili své šance až do 17. minuty, kdy rozhodčí odpískal pokutový kop za jasné hraní rukou v pokutovém území. K penaltě se postavil Kučera a nekompromisně proměnil-1:0! Diváci nemuseli čekat na další úder dlouho. Ve 20. minutě domácí Kučera rozehrával volný přímý kop z pozice šestnáctky. Trefil se krásně a stav již byl 2:0! Domácí dále pokračovali ve svém tlaku. Dvě tutové šance neproměnili Ajchler a Jan Čermák, kdy v souboji tváří v tvář nepropálili hostujícího brankáře Beneše, který byl asi nejlepším hráčem hostů. Domácí na svůj další zásah nemuseli čekat dlouho. Ve 32. minutě kopal Kučera rohový kop, který přesně umístil na hlavu Ajchlera, který se nemýlil-3:0! V prvním poločase se hosté nedostali téměř za půlku a tak se šlo do kabin za stavu 3:0 pro domácí.

Živá voda pro hráče Židněvse

Do druhého poločasu vstoupili hráči MSK s pocitem, že zápas je již rozhodnutý. Toho využili hráči hostů, kteří si vytvořili několik slušný a vyložených příležitostí, které skončili buď na vynikajícím Mocovi nebo na nemohoucnosti židněveských hráčů. Bohužel pro hostující v 73. minutě definitivně rozhodl domácí Čermák Filip, když z poza vápna krásně uklidil míč do soupeřovi branky- 4:0! Po této brance odpadla snaha hostů a utkání se pouze dohrávalo. 



Ohlasy k zápasu


Mnichovohradišťský SK B
Trenér MSK-Šimon- Výkon týmu byl podstatně lepší než minulý týden. Zaslouženě jsme vyhráli, avšak pořádná prověrka proběhne příští týden na hřišti v Benátkách.:




Sestavy


Mnichovohradišťský SK B
J. Moc [-] - M. Ajchler [-] (65. F. Krejza [-] ) , J. Čermák [-] (83. J. Veselý [-] ) , P. Matouš [-] (78. J. Zdobinský [-] ) , F. Čermák [-] , J. Vodák [-] , P. Nohýnek [-] (61. J. Šrytr [-] ) , P. Hájek [-] , J. Čermák [-] (11. Z. Nedoma [-] ) , D. Altman [-] , Z. Kučera [-]

SK Židněves
J. Beneš [-] - L. Hendrych [-] , R. Piršč [-] , M. Měkota [-] , J. Rusnak [-] - R. Sobotka [-] , Z. Kraus [-] , L. Mezera [-] , M. Hanč [-] (65. D. Tichý [-] ) - T. Měkota [-] , L. Jurošek [-] -

ŽK: 14. J. Čermák , 35. Z. Nedoma , 89. D. Altman - 16. L. Hendrych , 49. L. Mezera .
Místo: MSK. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kožej Roman - PAŽOUT Jan, KUBA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.