1:3
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bousov veze všechny body z Bakova


Branky


47. J. Hozák - 26. R. Bartoň , 32. M. Šolc , 35. M. Šolc
0

Souboj dvou rezerv a zároveň dvou celků ze spodní poloviny tabulky skončil lépe pro hostující mužstvo, které si v první půli vytvořilo tříbrankový náskok a v druhé půli domácí sice snížili, ale na body to už nestačilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bousov rozhodl už v první půli

Domácím, kteří byli povbuzeni výhrou v derby šlo v zápase s Bousovem pomoci pár hráčů z místního "A" týmu. Byl to právě áčkař Vaněk, který se ocitl v první šanci utkání, ovšem poslat míč do sítě se mu nepodařilo. Co se nepodařilo domácímu Vaňkovi, zvládli hosté. V jejich útoku nastoupil osmatřicetiletý Šolc a s ním o dvacet let mladší Bartoň a toto dougenerační duo se postaralo o všechny branky Bousova v zápase. Skóre otevřel ve 26. minutě věkem ještě dorostenec Bartoň. Opařený domácí tým inkasoval podruhé za dalších šest minut, kdy se prosadil druhý útočník Šolc. Hostům to ovšem pořád nestačilo a ve 35. minutě se mohl podruhé v zápase radovat zkušený Šolc. Víc branek nepadlo a tak se šlo do kabin s výsledkem 3:0 pro Bousov.

Hned po poločase přišlo snížení

Druhou půli začal lépe domácí Bakov a snažil se se zápasem ještě něco udělat. Hned ve 47. minutě přišlo snížení na 1:3 s pohledu domácích, kdy po akci Vitmajera poslal míč do sítě Hozák. Bousov ovšem rychle inkasovaná branka nerozhodila a hlídal si dvougólový náskok. Domácím se už nedařilo navázat na gólovou akci a do konce zápasu si nevytvořil nic nebezpečného. Hostující Dolní Bousov si tak připsal tři body a v tabulce poskočil na sedmé místo před Novou Ves, která nedokázala bodovat v Kosmonosech. Bakov přes zimní přestávku zůstane na desátém místě s celkovým ziskem deseti bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Bakov nad Jizerou B
Milan Šulc - hráč: "Chtěli jsme se rozloučit výhrou, po začátku zápasu jsem tomu věřil. Poté co soupeř dal tři rychlé góly, tak bylo po zápase."




Sestavy


SK Bakov nad Jizerou B
J. Knížek [-] - O. Frélich [-] , T. Dlask [-] (46. T. Formáček [-] ) - - M. Beránek [-] (46. J. Koudelka [-] ) , J. Hozák [-] - M. Vaněk [-] (67. T. Hulínský [-] ) , F. Marcinko [-] , J. Smetana [-] (85. M. Šulc [-] ) , M. Kühnel [-] , T. Vitmajer [-] (85. J. Bareš [-] ) , D. Zahrádka [-]

Dolnobousovský SK B
P. Krajcsovics [-] - M. Kollátor [-] (85. V. Zumr [-] ) , O. Klíma [-] , P. Kynčl [-] (56. P. Ježek [-] ) , P. Havel [-] - P. Havel [-] , M. Polák [-] (73. J. Kasal [-] ) , L. Dajč [-] , L. Holub [-] (62. T. Světlík [-] ) - M. Šolc [-] , R. Bartoň [-] (62. J. Dorotík [-] ) -

ŽK: 73. T. Hulínský - 27. R. Bartoň , 83. L. Dajč .
Místo: Bakov nad Jizerou. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šesták Roman - MALINA Viktor (N), KRAJCSOVICS Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.