0:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doubrava vyhrála i na hřišti Bousova


Branky


0

Suverén áčkové skupiny III. třídy z Doubravy tentokrát cestoval na hřiště Dolního Bousova, kde se utkal s jeho rezervou. Od úvodu hosté potvrzovali roli favorita a v poklidu si došli pro další tři body za výhru 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Doubrava rozhodla už v první půli

Domácí Bousov šel do utkání v poměrně dobré náladě, protože už čtyři kola nenašel přemožitele a získal příjemných osm bodů. Opět nastoupil ve velkmi omlazené sestavě s několika dorostencemi. Hostující Doubrava ovšem přijela do dolnobousovského areálu také s obvyklou sestavou a na jejich hře to bylo znát. Od úvodního hvizdu hosté potvrzovali roli favorita a netrvalo to moc dlouho, než se dostali do vedení. O to se postaral již v 5. minutě útočník Šimek a brzy tak Doubravu uklidnil. První poločas nabídl mnoho šancí a další gólová přišla ve 20. minutě utkání, kdy se prosadil Šimkův kolega z útoku a kapitán mužstva Odcházel. To ovšem od hostů nebylo vše a pro svého hostitele si v první půli připravili ještě jednu branku, o kterou se v 36. minutě postaral záložník Pálka. Do kabin tak odcházel lídr soutěže s tříbrankovým náskokem a v podstatě tak rozhodl o svém vítězství již v první pětačtyřicetiminutovce.

Hosté si vítězství pohlídali

Druhý poločas už moc fotbalové krásy nepřinesl, o vítězi bylo v podstatě rozhodnuto a zápas se spíše dohrával. V 59. minutě přidal čtvrtou branku Doubravy Mikschl a zaznamenal tak druhou branku v posledních dvou zápasech. Bousovu hostující obrana nedovolila za celý zápas skórovat a tak zápas skončil jednoznačnou výhrou Doubravy 4:0. Ta tak stále drží neporazitelnost a na čele tabulky si již vytvořila osmibodový náskok na druhé Kosmonosy. Bousov se drží na osmé příčce se ziskem jedenácti bodů.



Ohlasy k zápasu



SK Jizeran Doubrava
Jaroslav Bárta - hráč: "Věděli jsme, že nás čeká mladý tým doplněný z áčka, ale tím pádem dobrý fotbal. Ráz utkání určila naše rychlá branka v páté minutě. Šancí v prvním poločase bylo hodně a tři proměněné rozhodly utkání. Druhý poločas už moc krásy nepřinesl."



Sestavy


Dolnobousovský SK B
P. Krajcsovics [-] - M. Švec [-] , D. Šouta [-] , L. Holub [-] (75. P. Ježek [-] ) - T. Světlík [-] (85. J. Šolc [-] ) , J. Kasal [-] , L. Dajč [-] , P. Havel [-] - M. Šolc [-] (74. J. Dorotík [-] ) , R. Bartoň [-] (84. M. Kollátor [-] ) - P. Havel [-]

SK Jizeran Doubrava
J. Stejskal [-] - T. Kochman [-] , L. Odcházel [-] , J. Bárta [-] , S. Šimek [-] (49. J. Šelemberk [-] ) , M. Pálka [-] (78. M. Vít [-] ) , M. Mikschl [-] , J. Nedošetko [-] , J. Koťátko [-] , M. Jeleček [-] , D. Šimíček [-]

ŽK: 60. R. Bartoň , 66. L. Holub - 65. L. Odcházel .
Místo: DBSK. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Grešo Vilém - VLČKO Josef (N), KOBOSIL Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.