Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Kosmonos zvítězila nad Jivinou


0

V Jivině, která doma nedává svou kůži lacino, bojovali v sobotním odpoledni hráči Kosmonos. Po vyrovnaném prvním poločase se domácí sice dostali do vedení, ale hostům se podařilo zápas otočit a sebrat tak všechny tři body za vítězství 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle přinesla remízu

Do zápasu šel jako papírový favorit hostující tým, který také předpoklady začal naplňovat. Byl aktivnější, více držel míč, zato domácí již tradičně spoléhali na rychlé protiútoky a střelecký apetit nejlepšího střelce soutěže Nedvěda. Aktivitu Kosmonosy gólově vyjádřily poměrně rychle. V 6. minutě se sám na gólmana Skálu řítil Došlý a zkušeně ho přeloboval - 0:1. Domácí byli rychlým inkasovaným gólem jako opaření a záhy mohli inkasovat podruhé. Do dalšího sóla se dostal Železný, tentokrát to ovšem brankou neskončilo. Hosté byli při chuti a vytvářeli si další šance. Dvakrát se za Skálou ozvalo břevno a v obou případech to měl na svědomí Kožíšek. Poprvé ho nastřelil po rozehrání rohového kopu a podruhé se břevno třáslo po přímém kopu zkušeného šutéra. Pojišťovací branku ovšem hosté nepřidali a tak se ke slovu dostali také domácí, kterým se podařilo ve 36. minutě vyrovnat. Po rychlém brejku přišel centr do vápna, který sice zblokoval Kopal, ale pouze k protihráči, který posunul míč na penaltu nejlepšímu střelci soutěže Nedvědovi a ten nezaváhal. Více branek v první půli nepadlo a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Došlý zkompletoval hattrick

Druhá půle začala ve stejném duchu, jako ta první. Velkou šanci si vypracovali hosté, ovšem nedokázali ji proměnit a tak opět trestali domácí. Pro centr z rohového kopu si šel gólman Vlk, jenže míč se mu ztratil ve sluníčku a hostující gólman si ho nešťastně srazil do vlastní sítě - 2:1. Kosmonosy se ovšem s jednogólovou ztrátou nechtěly spokojit a brzy přišlo vyrovnání, když se podruhé v zápase prosadil Došlý. Netrvalo to dlouho a hostům se podařilo otočit vývoj zápasu a znovu u toho byl hostující střelec Došlý, který se trefil po brejku na přední tyč domácí branky. Domácí měli šanci opět z rohového kopu, ale hosty zachránil na čáře stojící Kopal, který míč vyhlavičkoval. Ke konci zápasu domácí vrhli svoje síly do útoku a zapomínali bránit, čehož využil střídající dorostenec Řehoř, který si pohrál s obránci a stanovil tak konečnou podobu skóre na 4:2 pro hostující Kosmonosy.



Ohlasy k zápasu



SK Kosmonosy B
František Kopal - hráč: "Bylo to kvalitní utkání plné šancí na obou stranách. Byli jsme lepším týmem a měli jsme utkání pod kontrolou, i když jsme prohrávali, tak jsme hráli svoji hru a to se nám vyplatilo. Jivina ovšem taky hrála velmi dobře a šance měla, brankář vlk nás ovšem podržel a nakonec vezeme domů tři důležité body."



Sestavy


SK Jivina
P. Skála [-] - M. Štafl [-] - J. Zajíc [-] , J. Kima [-] , Z. Drašnar [-] , O. Matoušek [-] - J. Kuntoš [-] , S. Nedvěd [-] - M. Maděra [-] , J. Klouček [-] , D. Holas [-]

SK Kosmonosy B
P. Vlk [-] - P. Štěpánek [-] , F. Kopal [-] , D. Hančar [-] , P. Bernard [-] , J. Železný [-] , L. Došlý [-] , P. Scheufler [-] , J. Kožíšek [-] , M. Procházka [-] , M. Gregorovič [-]

ŽK: 28. J. Kuntoš , 65. Z. Drašnar - 25. F. Kopal .
Místo: Jivina. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Musil Jiří - HRADISKÝ Jaroslav (N), TÝSL Luděk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.