3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2023 10:15

17.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pražské derby týmů z opačných pólů soutěže


Branky


20. L. Veselý , 60. C. Maione (p.) , 89. T. Kuchař - 49. M. Douděra
11

V pražském derby se představili týmy Vltavínu a rezervy Dukly Praha. Zatímco domácí se pohybují v horní polovině soutěže, hosté z Julisky mají zcela opačné starosti. V minulém kole Vltavín prohrál s Domažlicemi. Naopak hosté, značně posíleni o hráče z prvního týmu, si odvezli tři body z Admiry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu vstoupila lépe Dukla. Její hráči si vypracovali dvě zajímavé příležitosti, ale nedokázali ani jednu přetavit v gól. A tak se z první branky radovali domácí. Po špatně odvráceném centru z levé strany se dostal k zakončení Lukáš Veselý. Jeho střela orazítkovala břevno a následně zapadla za brankovou čáru. V této situaci byl hostující brankář Jan Šťovíček zcela bezmocný.

 

Chvíli na to mohlo být pro hosty ještě o něco hůře. Po kontaktu ve vápně se na zemi objevil jeden z domácích hráčů. Sudí Hodek však pokutový kop nenařídil. Do konce prvního poločasu se celky střídali v držení míče a ani jeden tým ten druhý nepřehrával.

Hned na úvod druhého dějství proběhlo střídání na straně Vltavínu. V šatnách zůstal Daniel Jaroš a nahradil ho Adam Kokeš.

 

Do druhého dějství opět vstoupili hostující hráči lépe. A tentokrát byli odměněni i brankou. Martin Douděra, mladší bratr Davida Douděry ze Slavie Praha, využil skvělého napadání svého týmu na polovině hřiště. Následně se dostal do slibné pozice pro zakončení a ranou do pravého spodního rohu branky dokázal vsítit vyrovnávací gól.

 

O deset minut později už však byli domácí opět ve vedení. Po centru z levé strany se do slibné brankové příležitosti prodíral italský útočník Carlo Maria Maione, jenž byl faulován Čížkem a rozhodčí byl nucen nařídit pokutový kop. Sám faulovaný se penalty ujal a zkušeně proměnil.

 

V poslední minutě základní hrací doby pečetil, svým prvním ligovým gólem v této sezoně, výhru domácího Vltavínu střídající Tomáš Kuchař. Ten se dostal k zakončení po zaváhání obránců Dukly a snadně dostal míč za Šťovíčkova záda. Upravil tak stav zápasu na konečných 3:1.



Ohlasy k zápasu



FK Dukla Praha B
Aleš Majer - trenér: Do zápasu jsme vstoupili dobře, ale nedokázali jsme vstřelit úvodní gól. To se povedlo domácím, kteří z první střely na branku gól dali. I do druhého poločasu jsme vstoupili dobře a dokonce se nám povedlo vstřelit branku. Po té co jsme dostali gól na 2:1, tak už nám soupeř skoro nic nedovolil. Myslím si že vítězství si i trochu více zasloužili domácí.



Sestavy


FK Loko Vltavín
F. Ulrich [-] - C. Maione [-] (79. A. Banishevski [-] ) , L. Veselý [-] (63. T. Kuchař [-] ) , D. Jaroš [-] (46. A. Kokeš [-] ) , D. Podzimek [-] , O. Sprinz [-] , D. Tichý [-] (91. D. Klimenda [-] ) , L. Trávníček [-] , M. Vacek [-] , D. Matějka [-] , A. Borkovec [-]

FK Dukla Praha B
J. Šťovíček [-] - J. Kozojed [-] , J. Uhlíř [-] , T. Mládek [-] (69. R. Fojt [-] ) , N. Krenciv [-] , M. Douděra [-] (79. F. Ulman [-] ) , F. Lehký [-] , L. Buchvaldek [-] , M. Zapletal [-] , J. Hudec [-] , D. Čížek [-]

ŽK: 42. L. Trávníček , 76. D. Tichý - 59. D. Čížek , 86. N. Krenciv .
Počet diváků: 224. Rozhodčí: Hodek Jakub - KUBEC Václav, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Šplíchal

Expert: Jiří Miker
Tip experta: výhra hostů

Dukla potřebuje sbírat body, nevěřím tomu, že by nevyhrála.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů