D. Beňo 10.
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 14:30

18.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Karlovy Vary předvedly v závěru zápasu nadlidský výkon


Branky


15

Do sobotního duelu mezi Královým Dvorem a Karlovými Vary, šli oba celky v opačném rozpoložení. Zatímco domácí Cábelíci v předešlých zápasech dokázali vždy vyhrát, hosté z Karlových Varů na jaře zatím nebodovali.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod střetnutí nenaznačoval, že by se měla forma mužstev nějakým způsobem měnit. Domácí vlétli na soupeře a byli od začátku utkání aktivnějším týmem. Hrozili z nebezpečných standartních situací a první branka zápasu visela ve vzduchu.

 

Po deseti odehraných minutách se domácí příznivci opravdu dočkali změny skóre. Stalo se tak, když se k míči ve vápně dostal záložník David Beňo, jenž svou ranou propálil brankáře Cháru.

 

Od tohoto momentu se hosté trochu oklepali a hra byla vyrovnanější. Oba celky se snažily o rychlé přechody do útočné fáze, ale ve většině případů je zrazovala nepřesnost. Tímto stylem probíhaly i následující minuty, až do konce prvního poločasu.

 

Změna stran přinesla i změnu hry. Hosté, kteří působili v prvním dějství zakřiknutým dojmem, byli naopak týmem, jenž určoval tempo hry. Hra se odehrávala zejména na bránící polovině Cábelíků. Ti hrozili pouze z ojedinělých brejků, s nimiž si dokázala karlovarská defenzíva poradit.

 

Karlovarští už, snad ani nevěřili, že by mohli vstřelit vyrovnávací branku, natož zápas otočit. Když se dostali do nějaké slibné situace, vždy ztroskotali na skvěle chytajícím Krčkovi. Sedm minut zbývalo do konečného hvizdu a hostím se dokázalo přeci jen vyrovnat. O to se zasloužil střídající Sebastian Horník. Na jeho hlavičkový pokus byl již Krček krátký.

 

Už se zdálo, že diváci uvidí remízový výsledek, ale to by se nemohl osudu vzepřít Pavel Maňák. Ten gólem v nastaveném čase překlopil stav utkání na stranu Karlových Varů a zapříčil tak nespoutanou euforii na střídačce Slavie.

 

Karlovarská Slavie touto výhrou ukončila čekání na první jarní body a domácí Cábelíci se museli smířit s první porážkou v novém roce.

 



Ohlasy k zápasu



FC Slavia Karlovy Vary
Jiří Chára: Do utkání jsme nevstoupili dobře. Hned z kraje zápasu se domácím podařilo vstřelit vedoucí gól po standartní situaci. Celý první poločas to byl spíše boj ve středu hřiště a ani jeden z týmů si nedokázal vytvořit žádnou zajímavou příležitost. Druhá půle byla z naší strany mnohem lepší. Od 60. minuty jsme soupeře zamkli na jeho polovině, ale brankové příležitosti jsme dokázali proměnit až v závěru.



Sestavy


FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - R. Novák [-] , P. Behenský [-] , L. Hanč [-] (83. F. Novotný [-] ) , J. Kabele [-] (61. M. Procházka [-] ) , J. Novák [-] , J. Bouček [-] , D. Beňo [-] , L. Raley [-] (61. K. Nazarenko [-] ) , J. Dvořák [-] , K. Krátký [-]

FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - J. Prágr [-] , Z. Skala [-] , K. Wireko [-] (60. Š. Černý [-] ) , O. Owolabi [-] , P. Maňák [-] (91. R. Krčma [-] ) , J. Červený [-] , V. Vyleta [-] , Y. Toure [-] , M. Matoušek [-] (60. S. Horník [-] ) , I. Okorie [-]

ŽK: 69. M. Procházka - 52. M. Matoušek , 58. O. Owolabi , 93. R. Krčma .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: POLENA Jiří - SEVERÝN Vojtěch, GUNITŠ Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Šplíchal

Expert: Marek Kalousek
Tip experta: výhra domácích

Soudím podle aktuální formy. zatímco Královák má na jaře dvě výhry tak Vary už dvakrát vyšli bodově naprázdno.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích