1:5
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 10:15

20.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jihočeští mladíci si odvezli ze Sokolova všechny tři body po výhře 1:5


Branky


23. A. Vranovci - 13. M. Prášek , 16. L. Bastl , 34. T. Hák , 56. L. Bastl , 79. J. Vais
13

Zajímavé utkání přinesl souboj 20. kola mezi domácím Sokolovem a rezervou Dynama Českých Budějovic. Oba celky se před zápasem nacházely na spodku tabulky a tak by jim případná výhra jistě přišla vhod. Lepší výhled na bodový zisk měli hosté, kteří se na jaře ocitli ve skvělé formě a pravidelně jsou schopni bodovat.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání patřil zcela jistě hostujícímu Dynamu. Stačila čtvrt hodina hry a jihočeši vedli již o dvě branky. Nejprve ve 13. minutě otevřel skóre zápasu mladík Martin Prášek. Jeho brance předcházela přihrávka Krcha někam na úroveň malého vápna, kam si Prášek seběhl a jemnou tečí dokázal dostat míč za Hrabačku.

 

Uběhly sotva další tři minuty a Dynamo se radovalo podruhé. Stalo se tak po pěkné přímočaré akci mezi Bastlem a Práškem. Nejprve Bastl přihrál doleva na Práška, který mu přihrávku z jednoho doteku vrátil na hranici vápna. Hostující útočník následně krásným technickým pokusem obstřelil Hrabačku a míč zapadl přesně za háčky.

 

Ve 23. minutě se poprvé také zaradovali domácí příznivci. Naději na určitý zvrat v utkání jim dal svou brankou Vranovci. Ten využil skvělého napadání svého spoluhráče, který obral o balón brankáře hostů Collina Andrewa a předložil mu míč před prázdnou branku.

 

34. minuta a rezerva Dynama se znovu ujala dvoubrankového vedení zásluhou Tomáše Háka. Českobudějovický záložník napřáhl kousek za vápnem a trefil míč přesně k tyči sokolovské branky. Na jeho pokus byl Hrabačka krátký a nedokázal zasáhnout. Do šaten se tak odcházelo za stavu 1:3.

 

Po změně stran přišel opět brzký gól Dynama, který srazil domácí na kolena. V 56. minutě se do samostatného úniku dostal střelec Bastl, který si našel dlouho přihrávku někde na polovině hřiště. Nejprve svedl souboj o balón s jedním ze sokolovských a následně se řítil zcela osamocen na Hrabačku. Domácímu brankáři udělal kličku a bezproblémově dopravil míč za jeho záda.

 

O poslední brankový zápis hostů se postaral střídající Jonáš Vais, kterému stačilo na gól pouhých 12 minut. V 79. minutě si našel skvělou přihrávku od Bastla a ze značky pokutového kopu uklidil míč do sokolovské sítě.

 

Tím stanovil konečný stav na 1:5 z pohledu domácího Baníku. Hosté tímto vítězstvím jen zvětšili bodový rozdíl, mezi nimi a posledním Sokolovem a dostali se tak do klidnějších vod třetiligové tabulky.

 



Sestavy


FK Baník Sokolov
P. Hrabačka [-] - A. Vranovci [-] (67. T. Zázrivec [-] ) , D. Doleček [-] , L. Václavík [-] , D. Krlička [-] , A. Čížek [-] (46. J. Vítovec [-] ) , M. Kraclík [-] (46. R. Schimmer [-] ) , N. Bleck [-] , A. Toure [-] , L. Šulc [-] , S. Martinez [-]

SK Dynamo České Budějovice B
C. Andrew [-] - J. Brabec [-] , J. Pařízek [-] (29. V. Bartizal [-] ) - D. Krch [-] (82. D. Pravda [-] ) , T. Hák [-] , S. Böhm [-] - M. Prášek [-] (82. A. Pech [-] ) - R. Polanský [-] (67. J. Vais [-] ) , L. Bastl [-] , O. Čoudek [-] , M. Šimoník [-] (46. Š. Pineau [-] )

ŽK: 66. V. Bartizal .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Baum Tomáš - KOLÁTOR Petr, ČÁKA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Martin Šplíchal

Expert: Jan Malecha
Tip experta: výhra hostů

Zápas svého týmu nemůžu tipovat jinak, něž jasnou výhrou Dynama.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích