2:1
(1:0)
50. O. Deml
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 10:30

21.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapivá porážka, na jaře stoprocentní rezervy Viktorie Plzeň


Branky


13

Jako lídr soutěže přijela FC Viktoria Plzeň B do Králova Dvora, aby se zde utkala s domácími Cábelíky. Hosté na jaře zatím nepoznali pachuť porážky a doufali v natažení jejich série neporazitelnosti. Cábelíci vstupovali do utkání s dvoumi porážkami v řadě a určitě chtěli na domácí půdě zabrat.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První minuty zápasu byly opatrné a na obou stranách nepřicházely žádné zajímavější šance. V 10. minutě se však zdálo, že se bude stav utkání poprvé měnit. Po centru z levé strany se dostal do zakončení jeden z hostů a dokázal propálit brankáře Tomana. Oslavy na straně Plzně, ale netrvaly příliš dlouho, jelikož okamžitě zazněla píšťalka rozhodčího signalizující ofsajdové postavení.

 

V následujících minutách byli o trochu více nebezpečnější hráči Viktorky a to především po levé straně, ze které přicházela řada centrů. I menší optická převaha, ale plzeňských gól nepřinesla a byli to právě Cábelíci, kteří se poprvé v zápase radovali z uznané branky. Stalo se tak v nastaveném čase prvního poločasu, kdy otevřel skóre utkání Michal Procházka. Ten obdržel přihrávku od jednoho ze svých spoluhráčů a z penalty uklidil míč pod břevno branky. Hostující brankář Zadražil byl v tento moment zcela bezmocný.

 

Poločasový výsledek 1:0.

 

Do druhého dějství vstoupili hostující hráči s jasným cílem, kterým bylo otočení zápasu na svou stranu. Od prvního momentu vlétli na soupeře a hnali se za srovnáním. To mohlo přijít, po krásné střele z dálky, kterou vypustil ze své kopačky Gaszczyk, ale k jeho smůle orazítkoval pouze levou tyč Tomanovi svatyně.

 

O chvíli později se ale už hosté dočkali. Vyrovnávající branku zařídil, křižnou střelou osmnáctiletý Ondřej Deml. Zdálo se, že Plzeň zvládne otočit stav zápasu a odnese si tak další tři body do tabulky.

Proti tomuto byl ovšem domácí střelec Jiří Kabele. Ten vrátil vedení na stranu Cábelíků po stadnartní situaci, když jemně lízl hlavou míč, jenž skončil za brankovou čárou.

 

Na tuto branku už hosté odpovědět nedokázali a poprvé na jaře museli skousnout hořkost porážky. Cábelíci předvedli obětavý výkon, za který byli odměněni třemi body.

 



Sestavy


FK Králův Dvůr
D. Toman [-] - M. Fatrdle [-] , P. Behenský [-] , K. Krátký [-] (71. F. Novotný [-] ) , J. Kabele [-] , M. Procházka [-] (68. M. Patrovský [-] ) , J. Bouček [-] , D. Beňo [-] , L. Raley [-] (92. L. Hanč [-] ) , J. Dvořák [-] , R. Novák [-]

FC Viktoria Plzeň B
A. Zadražil [-] - A. Čihák [-] , O. Deml [-] , P. Vacek [-] (76. P. Hašek [-] ) , Š. Planeta [-] (65. P. Pejša [-] ) , A. Štauber [-] , O. Oravec [-] (90. P. Falout [-] ) , P. Gaszczyk [-] , M. Krůta [-] (76. J. Paluska [-] ) , A. Pešek [-] , D. Fišer [-]

ŽK: 20. L. Raley , 88. J. Dvořák .
Počet diváků: 214. Rozhodčí: Trska Adam - SEVERÝN Vojtěch, VOJÁČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

pokud B tým chce postup do druhé ligy musí bodovat na plno

Martin Šplíchal

Expert: Marián Geňo
Tip experta: výhra domácích

Plzeň je asi favorit zápasu, ale něco mi říká, že Královák to doma zvládne. Potřebují teď body jako sůl, tam se nikdy body moc nerozdávali.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů