3:1
(2:0)
56. P. Hampl (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 10:15

22.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Admira navázala na výhru z minulého týdne, když porazila rozjeté Zbuzany


Branky


15. Š. Zahálka , 28. R. Šiler , 80. M. Čácha - 56. P. Hampl (p.)
15

Na vítězství z minulého týdne chtěli navázat jak hráči domácí Admiry tak i hosté z nedalekých Zbuzan.  Případné vítězství domácích by znamenal jejich posun do širší špičky soutěže, naopak výhra hostů by znamenala jejich vzdálení se sestupovým pozicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na domácích bylo zcela evidentní, že si jdou od prvních minut za jasným cílem, kterým jsou tři body. Tento tlak vygradoval po čtvrt hodině odehraného času. Nacvičeným signálem z rozehrání rohového kopu se dostal do zakončení, nejlepší střelec Admiry, Šimon Zahálka. Svou pověst kanonýra potvrdil, když svou levačkou poslal míč nechytatelně k tyči Kočího branky.

Běžela 28. minuta a na domácím stadionu bylo znovu veselo. Rychlý protiútok a následný přesný centr z kopačky Michala Frice, našel přesně hlavu Radka Šindera, což znamenalo dvoubrankové vedení domácího celku.

Poločasový výsledek 2:0.

Tak, jak se povedl vstup do prvního poločasu domácím, tak i podobně se povedl vstup do druhé půle Zbuzanům. Za své útočné snažení byly odměněni pokutovým kopem, když domácí kapitán poslal faulem jednoho ze zbuzanských k zemi. Sudí Tomáš Baum nad ničím nepřemýšlel a hned nařídil „desítku“. K zahrávání penalty se postavil Petr Hampl. Ranou doprostřed branky rozvlnil síť za zády brankáře Martinice a přiblížil Zbuzany na rozdíl jediného gólu. Pro Hampla to byla dvanáctá přesná trefa v sezoně.

Deset minut před koncem řádné hrací doby pojistil výhru domácí Admiry svou trefou Martin Čácha. Poté co se k němu dostal míč ukázal skvělé fotbalové myšlení. Místo tvrdé střely, kterou by volila většina hráčů, poslal míč lehkým obloučkem přes Kočího, čímž jej překonal.



Sestavy


FK Admira Praha
M. Keller [-] - M. Horák [-] , R. Šiler [-] , Š. Zahálka [-] , A. Čížek [-] (57. J. Michálek [-] ) , J. Jandovský [-] (89. J. Trajhan [-] ) , M. Douděra [-] (84. J. Krpálek [-] ) , M. Čácha [-] , J. Martinic [-] , M. Fric [-] , O. Herc [-]

FK Zbuzany 1953
O. Kočí [-] - J. Škoda [-] , J. Nováček [-] (76. L. Pouček [-] ) , A. Oketayot [-] (38. O. Etemike [-] ) , D. Kozel [-] , B. Agyeman [-] , A. Tsopa [-] , T. Křenek [-] , P. Hampl [-] , D. Eichler [-] , K. Hrubeš [-]

ŽK: 43. M. Douděra , 68. J. Michálek , 73. M. Čácha , 78. O. Herc , 92. M. Fric .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: Baum Tomáš - KOLÁTOR Petr, ŠIMEČEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Šplíchal

Expert: Dominik Rodinger
Tip experta: výhra hostů

Zbuzany mají skvělý tým. Jeden z nejsilnějších v soutěži, ale mají pro ně typické finanční problémy a proto jsou dole. Admira teď vyhrála s PFA, takže se nadechla po ne úplně dobrém startu. Zbuzany mají individuality na to, aby na Admiře vyhrály.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů