1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 10:15

25.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva "Bohemky" nevyužila ztráty Domažlic


Branky


14

Malé pražské derby neznamenalo pouze zápas Bohemians "B" proti klubu Admira Praha, ale také zápas druhého se čtvrtým. Bohemians by tato výhra posunula na rozdíl pouhého bodu za Jiskru Domažlice, které v pátek zaváhaly. Rezerva "Klokanů" tudíž moc dobře věděla, co by výhra pro ně mohla znamenat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chycený start nedovedl "Klokany" ke gólu

Zelenobílá část Prahy mohla mít ze svého "béčka" od prvních minut radost. Trpělivá a jednoduchá hra jim vycházela, jelikož první šance na sebe nenechaly dlouho čekat. Od 20. minuty začala hostující Admira hodně přitvrzovat a fotbal začal hráče Bohemians bolet. Za jeden z ostřejších zákroků dostal žlutou kartu Adam Čížek. Ve 36. minutě se dostal do úniku Jan Matoušek, který vystřelil těsně vedle zadní tyče. O pouhé 2 minuty se dostal k nepřesné voleji od spoluhráče kapitán Jan Martinic, který se štěstím překonal domácího brankáře Marka Koubu - 0:1. Napínává pasáž prvního poločasu ještě nekončí, a hned z rozehry mohla přihrávka z kraje skončit vlastním gólem do sítě Admiry. I přes další slibné akce se už žádný z týmů druhého zásahu nedočkal.

Matoušek zařídil aspoň bod

Vlažná úvodní pětiminutovka vyvrcholila únikem proti bráně hostů, kdy si utočící hráči Bohemians nakonec nedokázali poradit v situaci dva na jednoho, a míč skončil v zámezí. V 54. minutě se dočkali "Klokani" nádherné akce, kdy se po centru za obranu dostal k míči Jan Matoušek, který si hlavou přehodil brankáře a uklízel z úhlu do prázdné brány - 1:1. Po druhé brance se hra poměrně ustálila a nadějné šance se objevovaly zřídka. V 87. minutě se dostal ke střele ve vápně Michal Fric, ale jeho pokus skončil nad. Rozhodčí ukončil zápas remízou, a tak Bohemians nedokázali Domažlice na čele dotáhnout.



Sestavy


Bohemians Praha 1905 B
M. Kouba [-] - R. Lehovec [-] (46. O. Damašek [-] ) , D. Těšínský [-] , J. Matoušek [-] (60. D. Nekvasil [-] ) , F. Dostál [-] , V. Zeman [-] , D. Puškáč [-] (60. J. Müller [-] ) , M. Beran [-] , D. Farkaš [-] , V. Panc [-] (72. M. Vrána [-] ) , M. Kadlec [-]

FK Admira Praha
M. Keller [-] - M. Horák [-] , Š. Zahálka [-] , A. Čížek [-] , J. Jandovský [-] (80. V. Záruba [-] ) , M. Douděra [-] (75. J. Mráz [-] ) , M. Čácha [-] (75. J. Trajhan [-] ) , J. Martinic [-] (60. D. Konejl [-] ) , M. Fric [-] , Š. Skalický [-] , O. Herc [-]

ŽK: 58. D. Farkaš - 24. A. Čížek , 67. M. Douděra , 77. M. Keller .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Vojtěch Lukáš - TRYZNA Lukáš, KOUTNÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích