1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 14:00

8.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Bousova loupila v Nové Vsi


Branky


0

Do zápasu vstupovali domácí jako výše postavení, ale béčko Bousova, které se krčilo ve spodních patrech tabulky, už potřebovalo zabrat. To se mu povedlo a zásluhou dvou střídajících hráčů, kteří skórovali, se nakonec může radovat z těsné výhry 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Začátek utkání byl z obou stran opatrný, ani jedno z mužstev si nevytvořilo výraznou šanci volající po gólu. Do první velké šance se dostal domácí Proc, ale jeho zakončení bylo velmi nepřesné a vůbec netrefil bránu. Krátce po něm se ke slovu dostal domácí kapitán Kubín, jeho střela která měla gólové parametry, ale zaskvěl se Buriánek a míč vyrazil na roh. Šance domácích nebraly konce, do vápna hostí individuálně pronikl Špringer, ale Buriánek byl na přední tyči včas. Krátce na to hráč minulého kola Janouš zrychlil, přešel přes dva obránce a zakončoval na přední tyč Buriánka a ten opět byl na správném místě. Ke konci prvního poločasu párkrát domácí obrana zazmatkovala, ale k brance hostů to nevedlo. Výsledkem bylo pouze nastřelené břevno Světlíkem. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu

Střídající dorostenci rozhodli

Druhá půle začala aktivitou hostů. Za ní byli odměněni v 58. minutě brankou střídajícího Bartoně, který byl v té době na hřišti pouhých osm minut. Brance předcházelo několik vysokých míčů ve vápně domácích, které obrana nedokázala odvrátit. Nakonec si míč našel hlavu Bartoně a ten zamířil přesně pod břevno branky domácího Moce. Psala se 65. minuta, kdy hosté založili akci přes střed. Tam si za obranu domácích zaběhl další náhradník Šolc a následně tváří v tvář nedal Mocovi šanci. Domácí trenér na vývoj hry zareagoval hrou na tři obránce v zádu a ze hry stáhl Proce, na jehož místo nastoupil Čonka. Domácí rázem ožili a bylo jich plné hřiště. Špringer sám před Buriánkem netrefil branku. Chvíli na to záložník Moc zastřelil pouze břevno hostující branky. V 88. minutě snížil staženou střelou Špringer a ještě zdramatizoval konec zápasu. I přesto, že se posledních pět minut hrálo jen před brankou hostů, tak domácím to na vyrovnání už nestačilo. Bousov si tak připsal velmi důležité tři body se silnou Novou Vsí.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Nová Ves
Petr Janda - hráč: Bohužel k zisku bodů nestačí hrát na plno 15-20 minut z celého zápasu. Hold zmobilizujeme síly a zkusíme příští sobotu potrápit lídra soutěže Doubravu na její půdě.




Sestavy


TJ SOKOL Nová Ves
M. Moc [-] - J. Prokůpek [-] (14. M. Moc [-] ) , M. Studničný [-] , P. Janda [-] , M. Činka [-] - O. Janouš [-] , J. Kubín [-] , J. Minář [-] , M. Drozný [-] - P. Špringer [-] , M. Proc [-]

Dolnobousovský SK B
M. Buriánek [-] - M. Kollátor [-] , O. Klíma [-] , V. Zumr [-] , P. Kynčl [-] - L. Dajč [-] , L. Holub [-] (14. J. Šolc [-] ) - J. Ort [-] (50. R. Bartoň [-] ) , J. Dorotík [-] (70. P. Havel [-] ) - T. Světlík [-] , M. Polák [-] (79. P. Havel [-] )

Místo: Nová Ves. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sobalík Karel - HORÁLEK Pavel (N), KRAJCSOVICS Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.