3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 10:15

26.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vltavín se dotáhl na Plzeň i Bohemku


Branky


10

Vltavín přivítal na svém hřišti rezervu pražských Bohemians. Domácí se vezou na úžasných pěti výhrách v řadě, které je vystřelily mezi top 5 týmů soutěže. Hosté se už dlouhodobě vyhřívají na druhém místě tabulky, ale dost celků čeká na jejich zaváhání, včetně Vltavína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kdy to začne ?

Kdo si představoval atraktivní zápas mezi tím nejlepším, co skupina A ČFL nabízí, tak byl na omylu. Šancí bylo velice málo, a když už nějaké byly, tak končily nepřesností. Ve 35. minutě se k míči ve vápně dostal vltavínský Artem Kovernikov, ale jeho střela skončila na prvním blokujícím hráči. Bohužel se toho moc o prvním poločase říct nedá. Kdo ale nezanevřel nad tímto utkání po první půli a nešel domů, tak toho nemusel litovat.

Konečně zajímavá podívaná

Nemuseli jsme čekat ani 3 minuty, když se vyklubala první akce Vltavína, která skončila v rukavicích brankáře Marka Kouby. V 58. minutě se po dlouhém autu prosadil sice jeden z domácích, ale jeho pokus skončil na jeho spoluhráči, který míč sklepnul Davidu Matějkovi, který to už za brankáře dostal - 1:0. Necelých 5 minut poté se ke střele Lukáš Trávníček a navýšil náskok nad Bohemians - 2:0. Vltavín byl na koni a hostům se nimi špatně hrálo. Třešničku na dortu tomu přidal Lukáš Veselý, když se mu podařilo v 78. minutě zařadit mezi střelce dnešního utkání - 3:0. Pražskou "Bohemku" to dostalo do kolen a nedokázali ve zbylém čase už odpovědět.



Sestavy


FK Loko Vltavín
P. Štorc [-] - D. Jaroš [-] (61. D. Tichý [-] ) , O. Sprinz [-] , T. Kuchař [-] (75. D. Klimenda [-] ) , D. Podzimek [-] (46. L. Veselý [-] ) , A. Borkovec [-] , L. Trávníček [-] (83. M. Vacek [-] ) , V. Lukavský [-] (61. A. Kokeš [-] ) , J. Jelínek [-] , D. Matějka [-] , A. Kovernikov [-]

Bohemians Praha 1905 B
M. Kouba [-] - R. Lehovec [-] , D. Bartek [-] , O. Damašek [-] , D. Těšínský [-] (66. S. Wexler [-] ) , F. Dostál [-] , V. Zeman [-] , D. Farkaš [-] , V. Panc [-] (76. L. Marhoul [-] ) , M. Kadlec [-] , J. Müller [-] (76. D. Havránek [-] )

ŽK: 88. M. Vacek - 64. D. Farkaš .
Počet diváků: 416. Rozhodčí: DUDA Miroslav - LANGMAJER Lukáš, MAZANEC Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích