1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

26.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Karlovy Vary stále v úpadku


Branky


10

Povltavská Fotbalová Akademie si připsala další důležité tři body, které se v jejich rozkolísané formě rozhodně hodí. Slavia po tomto zápase padá ještě hlouběji do jejich nešťastného období, kdy z 8 posledních zápasů získali pouze 5 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fanoušci udělali hráčům krásný úvod

Už před zápasem se z ochozů ozývalo bubnování, tleskání a chorály, které jsme mohli slyšet skoro po celý zápas. Tohle se fanouškům opravdu povedlo. Teď zpět k zápasu. Karlovy Vary sice měly ze hry víc, ale svoje si dokázala vytvořit i Povltavská FA. Šance se nám začali tvořit čím dál častěji, ale žádné nekončily brankou. V poslední minutě první půle se málem k nebezpečné hlavičce dostal hostující Ludvík Tůma, který chtěl chytře prodloužit za sebe, ale ve vzduchu zaúřadoval brankář povltavských Josef Řehák. To bylo to poslední, co jsme mohli v prvním poločase vidět.

Kapitán to vzal na sebe

Do druhé půle lépe začali domácí, které popoháněli jejich velmi hlasitií fanoušci. V 52. minutě prodloužil za sebe míč z rohu Martin Novák, jehož přihrávka hlavou mířila na Patrika Valu, který s míčem nepočítal a hosté míč dostali do bezpečí. Po necelých 10 minutách se rohový kop zahrával i na druhé straně a domácím se muselo na chvíli zastavit srdce, jelikož hlavička Zdeňka Skaly letěla do země a od ní pod břevno, kam skákal, dnes úžasný, Josef Řehák a dokázal míč vyškrábnout mimo bránu. Na rozhodující branku jsme čekali do 83. minuty, kdy se z první prosadil po odkopnutém míči sám kapitán Lukáš Jakobovský, který z voleje propálil obránce i brankáře. Hra se ze strany Karlových Varů zvlášť nepozvedla, a tak si všichni domácí mohli užít krásnou děkovačku.



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
J. Řehák [-] - V. Hlinák [-] (62. E. Babeshko [-] ) , J. Zákostelský [-] , L. Jakobovský [-] , F. Mareš [-] , M. Novák [-] , L. Novák [-] , A. Lanc [-] , J. Košata [-] (78. V. Polívka [-] ) , Š. Starý [-] , P. Vala [-]

FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - O. Owolabi [-] , K. Wireko [-] , L. Tůma [-] (88. J. Prágr [-] ) , Z. Skala [-] , P. Maňák [-] , J. Červený [-] , V. Vyleta [-] , M. Matoušek [-] , M. Pěkný [-] , I. Okorie [-] (83. S. Horník [-] )

ŽK: 89. M. Novák , 92. V. Polívka - 67. V. Vyleta , 92. O. Owolabi .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hodek Jakub - KUBEC Václav, PÁLEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích