2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 18:00

27.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Karlovarská Slavia nedokázala udržet vedení


Branky


12. I. Okorie , 68. S. Horník - 72. D. Hais , 90. L. Bastl
12

Zápas patnáctých Karlových Varů a třináctých Českých Budějovic "B" byl na programu v sobotu na půdě karlovarské Slavie. Po velice slibném začátku a dvou vstřelených brankách se očekávalo, že se domácí borci po měsíci dočkají konečně výhry, ale vše se otočilo vzhůru nohama v posledních 20 minutách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka a skvěle zvládnutý poločas pro domácí

Úvodu se lépe chytily Karlovy Vary a ukazovaly, že to Budějovice nebudou mít vůbec lehké. Už ve 12. minutě šli domácí do vedení, kdy svou první soutěžní trefou otevřel skóre Emmanuel Okorie Ikechukwu - 1:0. Dynamo se vždy nadechlo občasným protiútokem, ale domácí obrana k ničemu vážnému Budějovice nepustila. Gólová radost domácích mohla klidně ještě párkrát v první půli vypuknout, ale zakončení už vždy selhalo.  

Nešťastný závěr pro Karlovy Vary

Úvodní snaha Dynama o srovnání vybídla Slavii k protiútoku, který končil volejí Jaroslava Červeného těsně vedle vzdálenější tyče. Další dění ve druhém poločase je velmi podobný tomu prvímu a domácí drží míč na útočné polovině. Vše vyvrcholilo 68. minutou, kdy Emmanuel Okorie Ikechukwu našel ve vápně Sebastiana Horníka, který hlavou uklidil míč do sítě - 2:0. S odpovědí si budějovické Dynamo nedávalo na čas a už v 72. minutě se v průniku ocitnul Libor Bastl, který těsně před brankářem dokázal míč ťuknout na Daniela Haise před prázdnou bránou - 2:1. Ačkoliv se v posledních minutách hrálo více na půlce Dynama, tak to paradoxně byli hosté, kteří v poslední minutě otočili zápas. Z kraje hřiště načepoval míč do vápna Jiří Kladrubský na Libora Bastla, který nataženou nohou upravil dráhu míče směrem do sítě - 2:2. Karlovarská Slavia si smolně odnáší ze zápasu bod a na dlouho očekávanou výhru bude muset minimálně ještě týden počkat,



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary
Pavel Maňák: Před zápasem jsme si řekli, že bychom chtěli konečně v zápase vést a ne zase dotahovat. V první půli jsme podali velmi dobrý výkon dopředu i dozadu a soupeře jsme k ničemu v podstatě nepustili. Nebýt naší jarní nemohoucnosti v koncovce, mohlo by být skóre vyšší. Druhý poločas byl už taková naše klasika. Soupeře přišpendlíme k jejich vápnu, ale šancí máme tak na 3 zápasy dopředu. Sice přidáme branku na 2:0, ale mohli jsme jich dát více a zápas dohrát v klidu, ale dopadlo to tak, jak to dopadlo, dostaneme jednoduché góly a z vyhraného zápasu bereme pouze bod. Moc mě to mrzí. Hlavně kvůli našim fanouškům, kteří nás i přes to, že se výsledkově nedaří, ženou dál. Máme před sebou poslední 3 zápasy a věřím, že je v našich silách udělat nějaký body a dohrát v klidu zbytek soutěže.




Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - O. Owolabi [-] , S. Horník [-] (85. J. Mašata [-] ) , Z. Skala [-] , P. Maňák [-] (76. K. Wireko [-] ) , J. Červený [-] , V. Vyleta [-] , M. Matoušek [-] , J. Prágr [-] , M. Pěkný [-] , I. Okorie [-] (89. Y. Toure [-] )

SK Dynamo České Budějovice B
T. Lerch [-] - R. Polanský [-] (55. D. Krch [-] ) , L. Bastl [-] , D. Broukal [-] , M. Šimoník [-] (64. M. Prášek [-] ) , D. Hais [-] , J. Malecha [-] , S. Böhm [-] (78. J. Kladrubský [-] ) , J. Brabec [-] , J. Pařízek [-] , T. Bečvář [-]

ŽK: 75. J. Červený , 88. I. Okorie - 92. T. Lerch .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: MELICHAR Vít - NEJEDLO Tomáš, DOHNAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů