2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 10:15

30.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vltavín si výsledek pohlídal


Branky


9

Naposledy v této sezóně se mohli fanoušci sejít a podívat se na zápas Vltavína proti Hostouni. Domácí Loko Vltavín se nacházel na krásném čtvrtém místě, které už jim nikdo nemohl vzít, jelikož pátá Admira nezvládla svůj poslední zápas. Hosté z Hostouně zaujímali šestou příčku a spousta týmů je měla na dostřel. Kdo se v tabulce propadnul, a kdo se naopak vyhoupnul nahoru ? O tom rozhodnul tento poslední zápas ve Vltavíně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sprinzova branka do kabin

Od úvodu se toho po prvních desítkách sekund moc nečekalo. Opatrná hra s náznaky akcí nám moc nenapovídala, že bysme se dočkali brzkého otevření skóre. I přes to se v 5. minutě využil podklodklouznutí obránce u lajny Dominik Tichý, který si to namířil na roh velkého vápna, odkud dával přihrávku pod sebe, která ale nikoho v zeleném dresu nenašla. Neúspěšným odkopem vyzvala houstouňská obrana Vltavín ke střele za pokutovým územím, která skončila zákrokem Viktora Pančeva, který vyrazil míč na Ondřeje Sprinze, který by nejspíš uklízel do sítě, kdyby nestál v ofsajdu. V 7. minutě visela penalta ve vzduchu, když byl Adam Vlasák stažen k zemi jedním z obránců, ale rozhodčí tuto situaci neposoudil, jako prohřešek proti pravidlům. Zápas zdivočel a gól byl na spadnutí, ale všechny šance nebyly využity. Byla otázka času, kdy jeden z týmů udělá první chybu. Ta přišla až ve 45. minutě, kdy byla přihrávka ze středu pole mířena mezi obránce, kde se jí ujmul Ondřej Sprinz, který obešel brankáře a trefoval odkrytou bránu - 1:0. 

Skvělý vstup Vltavína

Běžela teprve druhá minuta druhé půle, kde si s míčem nepotykal ve středu pole David Novák, kterého využil jeden ze středních záložníků Vltavína, který prostrčil míč za obranu na Tomáše Kuchaře, a ten zařídil i druhou branku - 2:0. Hostouň začala dostávat domácí pod tlak a ke kontaktní brance nebylo daleko. Ta přišla až v 70. minutě, kdy Javier Neruda trefil přední tyč, odkud se míč odrazil na Oskara Fotra, kterého ještě zvládnul vychytat Filip Ulrich, ale na dorážku Jiřího Janušky už byl krátký - 2:1. Hosté se pokoušeli zamčít soupeře na jejich půlce, ale Vltavín se z tlaku úspěšně dostával. Do 90. minuty si toho zvládla Hostouň vytvořit dost na to, aby bylo srovnáno, ale skóre už se nezměnilo.



Sestavy


FK Loko Vltavín
F. Ulrich [-] - T. Kuchař [-] , L. Veselý [-] , D. Podzimek [-] , D. Tichý [-] , A. Kokeš [-] , D. Čejda [-] (46. J. Jelínek [-] ) , O. Sprinz [-] (64. D. Klimenda [-] ) , A. Kovernikov [-] , D. Matějka [-] (71. L. Trávníček [-] ) , A. Borkovec [-]

Sokol Hostouň
V. Pančev [-] - Z. Hucek [-] , F. Novák [-] , D. Novák [-] (75. D. Šmerda [-] ) , A. Vlasák [-] , J. Januška [-] (87. D. Tetour [-] ) , . Pavi [-] (46. J. Neruda [-] ) , J. Miker [-] (67. O. Fotr [-] ) , Š. Krunert [-] , A. Zahranychnyy [-] , V. Bízek [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šmat David - MELNIČUK Vladimír, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích