5:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doubrava posedmé bez ztáty


Branky


0

V dalším zápase Doubrava potvrdila roli favorita a rezervu Bělé porazila přesvědčivě 5:0. První poločas ovšem hosté drželi s favority krok a prohrávali pouze 0:1. V druhé půli už se ale domácí rozstříleli a pozásluze si připsali další tři body. Na čele tabulky už mají šestibodový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nervózní první poločas

Domácí, kteří byli povzbuzeni výhrou z minulého kola na hřišti silného Řepova, tentokrát nezačali podle představ. Kombinační hra, kterou se chtěli prezentovat, se jim nedařilo podle představ. Svou zásluhu na tom měli i hosté, kteří dobře napadali a nenechalu Doubravě moc prostoru. Ta vyráběla mnoho chyb a zísání balonu zpět je samozřejmě stálo mnoho sil. I přesto si domácí vypracovali několik slibných příležitostí, s jejich proměnění už ovšem měli problém. Skóre nakonec otevřel ve 33. minutě obránce Koťátko, který si naběhl na centr Šimka a skóroval. Do kabin tak šla spokojenější Doubrava.

Domácí rozjeli brankostroj

Doubrava byla sice lepší i ve druhé půli, ale stále to bylo jen o gól a hosté tak byli na dostřel. Uklidnění na domácí kopačky přinesla 48. minuta, kdy se trefil Šimek a po asistenci si tak připsal i branku. Hostům začaly docházet sály a brzy se to projevilo i na skóre. V 57. minutě definitivně rozhodl utkání Pálka, který zvýšil na 3:0. Na hřiště se v té době dostávali i střídající hráči, jako v 74. minutě Vedral. Ten po pouhé minutě pobytu na hřišti dokázal trefit zařízení a poskytl tak domácím již čtyřbrankový náskok. Střídajícímu Vedralovi to ovšem bylo málo a v 86. minutě se prosadil ještě podruhé. Završil tak stav na 5:0 a rezerva Bělé si tak z Doubravy odvezla nepopulárního bůra.



Ohlasy k zápasu


SK Jizeran Doubrava
Josef Nedošetko - hráč: S hrou jako takovou moc spokojený nejsem, vše bylo zbrklé a vůbec se nám nedařilo fotbalově. Jsem rád, že jsme utkání zvládli, nakonec jsme hru strhli na svou stranu a vyhráli.




Sestavy


SK Jizeran Doubrava
J. Stejskal [-] - D. Šimíček [-] , M. Vít [-] (74. M. Vedral [-] ) , J. Bárta [-] , M. Mikschl [-] , M. Pálka [-] (65. J. Vesecký [-] ) , S. Šimek [-] (52. L. Odcházel [-] ) , J. Nedošetko [-] , J. Koťátko [-] , T. Kochman [-] (46. J. Halfar [-] ) , M. Jeleček [-]

SK Bělá pod Bezdězem B
J. Verner [-] - P. Umáčený [-] , T. Kasal [-] (80. M. Macek [-] ) , L. Vnenk [-] (61. J. Verner [-] ) , J. Slobodzian [-] , D. Slavík [-] , L. Hruštička [-] (69. P. Knap [-] ) , T. Klíma [-] , J. Košťál [-] , M. Hodboď [-] , P. Mareš [-]

Hráči zápasu: M. Vedral .
Místo: Doubrava. Počet diváků: 67. Rozhodčí: Kožej Roman - KOBOSIL Ondřej (N), SMEJKAL David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.