4:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 14:00

7.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves doma přestřílela Klášter


Branky


22. P. Špringer , 47. M. Proc , 65. P. Špringer (p.) , 79. M. Proc - 51. J. Antoš
0

Na hřiště Nové Vsi v 7. kole zavítal Klášter, který byl povzbuzen první výhrou v sezoně nad SKP. Ranka ale doma nerozdává své body lacino a ani tentokrát tomu tak nebylo. Se svým soupeřem si domácí poradili výsledkem 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klášter měl převahu, ale stříleli domácí

Na utkání si našlo cestu hojný počet diváků,na III. třídu je 150 diváků slušné číslo. Úvod utkání ovšem patřil hostujícímu Klášteru, který měl mírnou herní i územní převahu. Skóre mohl otevřít minulý týden dvougólový Antoš, ale v dobré pozici trefil hlavou pouze břevno. I přes počáteční převahu hostů se poprvé trefila domácí Nová Ves. Ve 22. minutě vybojoval míč u postranní čáry Špringer, přihrál do vápna Janoušovi, ten mu kulatý nesmysl vrátil zpět a Špringer střelou na přední tyč otevřel skóre. Do poločasu se hubené vedení domácích podařilo udržet i díky gólmanovi Mocovi, který všechny nebezpečné střely i centru Kláštera zneškodnil. Do kabin se tak šlo za vedení domácích 1:0.

Dvougólový náhradník Proc

Do druhé půle pustil domácí trenér na hřiště místo Čonky Proce. Jak dobrý tah to byl, se ukázalo u po dvou minutách druhé půle. Byl to právě Proc, který se dobře zorientoval ve skrumáži v pokutovém území a střelou do odkryté brány zvýšil na 2:0. Moc dlouho se ovšem domácí ze vstřelné branky neradovali, protože se v 51.minutě dostal míč k aktivně hrajícímu Antošovi, který se už tentokrát nemýlil a snížil. V 65. minutě si ovšem domácí vzali dvougólové vedení zpět. Janouš byl vyslán do brejku, který hasil hostující Bendl skluzem v pokutovém území. Verdikt byl jasný, penalta. S tímto rozhodnutím hosté nesouhlasili, ale sudí Chrastina byl neoblomný. K pokutovému kopu se postavil kanonýr Špringer a nezaváhal – 3:1. Hosté se s prohrou nechtěli smířit a vepředu hrozili především aktivním Antošem a Kandráčem. Obrana domácích ale nefungovala špatně a co prošlo přes ní, vyřešil gólman Moc. Tečku za utkáním udělali domácí, jmenovitě to byl opět Proc. Tomu naservíroval míč Janouš a Proc hezkým angličákem upravil na konečných 4:1 pro Novou Ves.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Nová Ves
Petr Janda - hráč: Z posledních vzájemných utkání většinou odcházela bez bodů Nová Ves. Tuto negativní bilanci jsme si mohli vylepšit v utkání 7. kola před početnou diváckou kulisou. To se nám podařilo a zvítězili jsme 4:1. Podle mne jasným hráčem utkání za Ves Janouš, který byl u třech vstřelených branek.

SK Klášter Hradiště n/J
Vladimír Taclík: "Bohužel jsme byli jasně lepší, ale když vás rozhodčí srazí vymyšlenou penaltou, zrovna když máte na vyrovnávací branku, je to smutné. Je mi líto, jak se rozhodčí zachoval."



Sestavy


TJ SOKOL Nová Ves
M. Moc [-] - J. Prokůpek [-] , L. Nagy [-] (60. M. Moc [-] ) , M. Studničný [-] , M. Činka [-] , M. Drozný [-] (85. T. Beránek [-] ) - J. Kubín [-] , P. Čonka [-] (46. M. Proc [-] ) , P. Janda [-] - P. Špringer [-] (90. L. Fanta [-] ) , O. Janouš [-] (82. J. Bobek [-] )

SK Klášter Hradiště n/J
P. Šimíček [-] - M. Nedvěd [-] , J. Antoš [-] , M. Smetana [-] , J. Kandráč [-] , R. Vasko [-] (69. V. Novotný [-] ) , L. Navrátil [-] (46. O. Najman [-] ) , M. Knotek [-] , A. Janatka [-] , J. Bendl [-] , P. Rössler [-]

ŽK: 14. P. Špringer , 87. T. Beránek - 13. L. Navrátil , 32. J. Kandráč , 63. J. Bendl , 63. M. Smetana , 66. J. Antoš .
Hráči zápasu: O. Janouš .
Místo: Nová Ves. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Chrastina Petr - HORÁLEK Pavel (N), TACLÍK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.