2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2023 18:00

29.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO, FOTO: Dobrovice neuhlídaly Holce


Branky


12. M. Holec , 20. M. Holec
7

29. kolo otevřel páteční střet mezi Cidlinou a Dobrovicemi. Domácí ukázali herní převahu a po dvou gólech Holce berou 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Holec hrdina domácích

Úvod zápasu hosté prospali a z toho mohl Bydžov těžit. Už v 11. minutě se po pohledné kombinaci celého mužstva mohl radovat Holec, který finální přihrávku uklidil za záda brankáře. Domácí neustupovali v herní převaze a ve 20. minutě mohl svůj druhý gól slavit Holec. Po druhé vstřelené brance se do utkání dostali také hosté. Ve 34. minutě dostal po standardní situaci k míči Král, ten ale nepřesným volejem mířil vedle. Zbytek první půle už šanci neviděl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vlažná polovina gól nenabídla

Vstup do druhé půle byl od obou týmů slabší, ale postupem času se obě mužstva dostávali do šancí, z těch však gól nevstřelily. V 66. minutě opět zahrozili hosté ze standardky, zakončení však nemělo dostatečnou razanci na to, aby překonalo domácího brankáře. O chvíli později se senzačním zákrokem blýska hostující jednička Strýhal, který vychytal Volfovu hlavičku po rohovém kopu. Zbytek zápasu se odehrával spíše na brejkové situace. Dobrovicím se tak branka vstřelit nepovedla a domácí mohou slavit vítězství 



Sestavy


RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - N. Bekera [-] (79. T. Podhajský [-] ) , J. Novák [-] , M. Voldán [-] (65. V. Staněk [-] ) , Š. Blažek [-] , M. Marek [-] , M. Holec [-] (79. M. Vincour [-] ) , P. Mokošín [-] , M. Štajer [-] (65. D. Kožíšek [-] ) , F. Drobný [-] , F. Zvěřina [-] (90. D. Hruška [-] )

FK Dobrovice
J. Kocmich [-] - M. Sedláček [-] , R. Tomíček [-] (71. M. Kopecký [-] ) , M. Volf [-] , M. Hubač [-] (46. D. Zelinka [-] ) , P. Král [-] (61. V. Pečínka [-] ) , O. Bora [-] , A. Kohout [-] , O. Bičiště [-] , J. Horák [-] (84. L. Kučera [-] ) , P. Klain [-]

ŽK: 46. Š. Blažek , 94. T. Podhajský - 37. O. Bora , 91. L. Kučera .
Počet diváků: 260. Rozhodčí: ŠTÍPEK Zdeněk - VOJÁČEK Lukáš, JAKL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů