Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sporting vyšel i pošesté naprázdno


Branky


0

Sporting jako jediný celek III.třídy stále marně čeká na první body do tabulky a uspět se mu nepodařilo ani v dalším kole proti rezervě Kosmonos. Ta ve velmi omlazené sestavě ovládla hlavně druhý poločas a zaslouženě zvítězla 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branka do šatny

Béčku Kosmonos opět pomohli dorostenci, do základní sestavy nakoukli hned čtyři a vůbec nejmladší hráč zápasu Čejka si na ruku dokonce navlékl kapitánskou pásku. První poločas byl z obou stran nervózní a šancí se rodilo pomálu. Na jedné straně se nebezpečnou střelou prezentoval Procházka, na straně druhé zvonila tyč za Vlkovými zády. Sporting měl v první půli ještě jednu dobrou šanci, ale domácí hráč ze dvou metrů překopnul prázdnou bránu. A když neudeřilo na jedné straně, vzal si minutu před koncem půle slovo hostující Procházka. Ten dostal přihrávku od Došlého, kličkou si poradil s dotírajícím obráncem a poslal tak hosty do vedení gólem do šatny.

Kosmonosy nasázely další tři branky

Domácí gól těsně před půli evidentně rozhodil a druhoá půle už se odehrávala převážně v režii Kosmonos. Ty navíc poslaly do druhé půle další dva dorostence a domácí s nimi měli hlavně po fyzické stránce problémy. I tak ale dlouho trvalo, než se hostům podaří z převahy vytěžit branku. Povedlo se to až v 72. minutě, kdy se po přihrávce Kopala prosadil z brejku střídající Hančar. Za další dvě minuty bylo hostům ještě veseleji, neboť Hančar naservíroval míč před prázdnou bránu střelci Došlému a ten se nemýlil - 3:0. Oba aktéři si ještě v závěru role prohodili. Došlý posadil centrem míč na hlavu Hančara a ten tak upravil skóre zápasu na konečných 4:0 pro Kosmonosy. 



Ohlasy k zápasu



SK Kosmonosy B
František Kopal - hráč: "První poločas byla hra vyrovnaná a my jsme byli nervózní. Druhou půli už Sporting odešel fyzicky a my jsme je ke konci přejeli."



Sestavy


FC Sporting Mladá Boleslav
J. Bílek [-] - M. Horáček [-] (86. M. Povšík [-] ) , J. Křiváček [-] (79. L. Jindra [-] ) , V. Povšík [-] , M. Leskovjan [-] , P. Vedral [-] , J. Javůrek [-] , T. Murajda [-] (67. M. Drahota [-] ) , M. Bílek [-] , A. Řechtáček [-] , L. Hlavatý [-]

SK Kosmonosy B
P. Vlk [-] - K. Takač [-] (46. J. Řehoř [-] ) , J. Čejka [-] , J. Podzimek [-] , P. Štěpánek [-] , F. Kopal [-] , J. Železný [-] (46. D. Hančar [-] ) , M. Procházka [-] (75. P. Kopecký [-] ) , J. Fanta [-] , L. Došlý [-] , M. Gregorovič [-]

Hráči zápasu: D. Hančar .
Místo: Astonka. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kamenický Lukáš - POLANKA Petr (N), TÝSL Luděk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.