Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 14:00

5.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osmibrankovou přestřelku ovládla Nová Ves


Branky


0

Souboj dvou nováčku, kteří postupovali z IV. třídy, nabídlo 5. kolo. V něm byl úspěšnější tým Nové Vsi, která hlavně díky svému kanonýrovi Špringerovi porazila rezervu Bělé vysoko 6:2. Touto výhrou se domácí dotáhli na svého víkendového soupeře a o skóre ho dokonce přeskočili. Oba celky tak mají na svém kontě shodně devět bodů za tři vítězství a dvě porážky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas plný obratů zvládli lépe domácí

Aktivnější v úvodu utkáni byli domácí, v 5. minutě mohl skórovat záložník Moc, na kterého zývala odkrytá svatyně hostí, ale svou šancí pohrdl a branku přestřelil. První branka domácích na sebe ovšem nenechala dlouho čekat. V 9. minutě se nejdříve k zakončení dostal Janouš, jeho střelu ještě hostující obrana zablokovala, ale odražený míč se dostal ke kopačkám Jandy, který už si věděl rady a vstřelil tak svůj premiérový gól v nové sezoně. Domácí se z vedení ovšem dlouho neradovali. Za čtyři minuty si za obranu naběhl hostující Slobodzian a střelou z úhlu vyrovnal na 1:1. Ještě hůře bylo domácím v 24. minutě, když se jeden z hostujících útočníků řítil sám na Moce v brance Nové Vsi. Poslední záchranou byl faul obránce Činky, za který byl správně nařízen pokutový kop. Míč si na puntík postavil Špringer a i když si domácí brankář na balon sáhl, jeho cestě do brány už zamezit nedokázal - 1:2.  Nová Ves se z otočení skóre nezhroutila a dále se snažila aktivně o vyrovnání. Ve 37. minutě si vzal poprvé v utkání slovo také domácí útočník Špringer, který využil povystoupení gólamana Dohnalíka a srovnal na 2:2. To od kanonýra domácích v první půli nebylo vše, minutu před odchodem do kabin prudkou střelou z pravé strany opět vrátil Nové Vsi vedení. Divoký první poločas tak skončil 3:2 pro domácí.

Nová Ves třemi góly jistila výhru

Do druhé půle musela rezerva Bělé dvakrát nuceně střídat a na jejich hře se to projevilo. I tak druhá půle probíhala ve vyrovnaném duchu, zatímco domácí se snažili o navýšení náskoku, hosté chtěli opět vyrovnat stav. Ve svém snažení si lépe počínali domácí, kteří v 72. minutě odskočili na dvoubrankový rozdíl. Střelou na zadní tyč se prosadil kdo jiný, než Patrik Špringer, který touto brankou tak završil svůj hattrick. Nová Ves byla při chuti a za další tři minuty se mohla radovat z další branky. Unikající Janouš předložil z pravé strany míč opět Špringerovi před prázdnou branku a ten se nemohl mýlit. Jeho gólový účet se tak zastavil na čísle 4, stejně tak jako tomu bylo ve druhém kole na Sportingu. Pomyslnou třešničku na dort přidal v 77. minutě střídající Cibulka, který se prosadil střelou zpoza vápna a uzavřel tak skóre na konečných 6:2.



Ohlasy k zápasu



SK Bělá pod Bezdězem B
David Smejkal (trenér)- Bělá pod Bezdězem: Do zápasu jsme nastoupili bez zraněných Hanibala s Vrabcem. Po hrubé chybě jsme dostali první gól, pak se nám sice podařilo výsledek otočit, ale znovu jsme se nevyvarovali chyb v obraně a poločas skončil 3:2 pro domácí. V druhé půli jsme po vystřídání byli téměř bez útočné fáze, v obraně se začaly kupit chyby a tím pádem jsme zaslouženě prohráli.



Sestavy


TJ SOKOL Nová Ves
M. Moc [-] - M. Činka [-] , M. Studničný [-] , L. Nagy [-] (51. M. Drozný [-] ) , T. Beránek [-] - J. Prokůpek [-] (70. R. Cibulka [-] ) , O. Janouš [-] , J. Minář [-] (86. P. Nevyhoštěný [-] ) , P. Janda [-] , M. Moc [-] (75. L. Fanta [-] ) - P. Špringer [-]

SK Bělá pod Bezdězem B
L. Dohnalík [-] - J. Verner [-] , D. Špringl [-] (46. T. Pulo [-] ) , L. Vnenk [-] , P. Mareš [-] , J. Slobodzian [-] , M. Macek [-] , T. Klíma [-] , J. Košťál [-] , M. Jirdásek [-] , J. Pavlíček [-] (46. J. Ďurfina [-] )

ŽK: 65. J. Minář .
Místo: Nová Ves. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Žižka Stanislav - HORÁLEK Pavel (N), SMEJKAL David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.