Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2023 14:30

17.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jednoznačný zápas na Tatranu, Příbram bude muset zabrat


Branky


6

Vynikající vstup do jarního kola předvedl tým TJ Tatran Sedlčany. K vítězství stačil domácím úspěšný první poločas, pak už se jen takzvaně ‚‚dohrávalo‘‘. Na druhé straně Spartak bude muset v dalších kolech zabrat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půlhodinu utkání to na stadionu TJ Tatran Sedlčany vypadalo, že by se mohlo jednat o vyrovnaný souboj obou týmů. Po prvním vstřeleném gólu domácích bylo ale vše jinak. Všechno to začalo ve 28. minutě, kdy Repetný zatáhl balón po lajně a vyslal ostrou přihrávku na první tyč, kde čekal osamocený Sirotek, 1:0. To hostující Spartak položilo. Po první inkasované brance to vypadalo, jako by se báli hrát, nabízet se, zkrátka velmi ustrašený fotbal. Druhý gól utkání padl o necelých 10 minut později, když se po pěkné kombinaci a kvalitním centru Hanuše prosadil hlavou kapitán domácích Lukáš Brotánek. Do poločasu byl k vidění ještě jeden gól Tatranu, a to, když po rohovém kopu na přední tyči prodloužil balón Krotil, který si na hranici pokutového území našel znovu Brotánek a střelou do šibenice nedal brankáři šanci. Tím se uzavřela první půle, která byla z pohledu Sedlčan jednoznačnou záležitostí.

Do druhého poločasu nastoupil jeden tým, který byl na koni a tým druhý, který neměl tendenci s výsledkem cokoliv udělat. Spartak působil velmi odevzdaně a domácí tak mohli v klidu ‚‚doklepnout‘‘ zbytek utkání. Ještě navíc přidali další dvě branky, kterými jen potvrdili své vítězství. O první gól druhého poločasu se postaral střídající Habart, který si ve vápně vyměnil míč se Sirotkem, který následně propálil brankáře. V šedesáté minutě přišlo také vyloučení hostujícího Vochosky, který už psychicky neustál vývoj zápasu a po protihráči se ohnal fackou a musel tedy předčasně do sprch. Domácí ještě navýšili skóre těsně před koncem zápasu, když se z přímého kopu trefil přesně Hanuš a upravil na konečných 5:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Vlastimil Zelenka: Po dvou měsících přípravy strávených na umělce bylo jasné, že se na regulérní trávě nebude jednat o nějaký špičkový fotbal z obou stran, nicméně i přes těžký terén jsme si poradili a v podstatě celý zápas jsme soupeře k ničemu nepustili. Se zápasem jsem celkově velmi spokojený a kluky musím hodně pochválit.

Spartak Příbram
Martin Šrámek: Do dvacáté minuty jsme byli vyrovnaným soupeřem, ale po první inkasované brance se všechno rozpadlo. Rozpoložení hráčů bylo velmi špatné, kluci vůbec nedodrželi to, co jsme si v kabině před zápasem řekli. Zápas hodnotím jako bojácný výkon, který jsme si prohráli my sami. Všechno to vychází z přípravy, která nebyla vůbec dobrá. Nyní jsme ve fázi, kdy postrádáme některé opory týmu kvůli zranění a je to strašně znát. V současné době musíme pracovat s tím, co máme a budeme hrát to, na co budeme mít.



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
F. Dřevojan [-] - P. Krotil [-] , L. Brotánek [-] (71. V. Schwarz [-] ) , M. Krůta [-] - M. Hanuš [-] , J. Kouklík [-] (65. M. Habart [-] ) , M. Dvořák [-] , O. Novotný [-] , M. Sirotek [-] , J. Repetný [-] - M. Sochůrek [-] (65. L. Matoušek [-] )

Spartak Příbram
J. Bohuslav [-] - T. Jeník [-] , D. Hančár [-] , V. Kadlec [-] , D. Vošmik [-] (61. O. Chýla [-] ) , J. Pavlišta [-] , V. Vochoska [-] , K. Češka [-] (61. F. Berka [-] ) , T. Prokeš [-] , M. Špindler [-] (75. M. Dvořáček [-] ) , T. Machek [-]

ŽK: 30. J. Kouklík , 50. M. Krůta , 57. M. Sirotek - 60. T. Prokeš . ČK: 57. V. Vochoska .
Počet diváků: 248. Rozhodčí: Garaja Miroslav - KOVÁŘ Otto, PÍSAŘÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Jakub Kalousek

Expert: Matěj Richter
Tip experta: výhra domácích

Poslední zápas 17. kola středočeského krajského přeboru bude hostit 7. tým tabulky Tatran Sedlčany, který vyzve 13. Spartak Příbram. Oba mančafty hrají otevřený, útočný a sympatický fotbal o čemž vypovídá i skóre obou celků. Očekávám fotbal, ve kterém uvidíme spoustu šancí a zároveň i mnoho branek. Tipuji 4 a více gólů a vítězství domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích