0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 14:00

1.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SKP proti nováčkovi zvítězilo nejtěsnějším rozdílem


Branky


0

V první zápase sezóny se na hřišti nováčka z Nové Vsi představilo SKP Mladá Boleslav. Hostí už několikátým rokem šilhají po okresním přeboru a proto před tímto zápase zastávali roli favorita. Tu nakonec potvrdili a nejhubenejším výsledkem bojující domáci porazili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodující moment zápasu přišel hned v úvodu

Celé utkání bylo plné nepřesnotí a chyb na stranách obou týmů. Hned ve 12. minutě využil chyby v rozehrávce stoperů domácích útočník Pišinger, dostal k míči a už si věděl rady, co s ním udělat. Prostřelil domácího brankáře Moce a hosté se tedy brzy ujali vedení. Ten samý hráč mohl o chvíli později navýšit vedení, ale jeho pokus obrana Nové Vsi odkopla z brankové čáry. Poté již přišly velké šance domácího útočníka Špringera, posilu z nedalekého Bakova nad Jizerou. V prvním poločase spálil dvě obrovské šance. Proti jeho pokusům se zaskvěl hostující brankář Suchý. Nic dalšího již první poločas nepřinesl a tak do kabin odhcázeli spokojenější hosté, kteří drželi jednogólový náskok.

Druhý poločas už nic vážnějšího nepřinesl

Nová Ves se i v druhém poločase snažila s výsledkem něco udělat, bohužel pro ni bezvýsledně. V domácím dresu opět hrozil především Špringer, ale žádný z jeho pokusů za zády Suchého neskončil. S ubývajícími silami již logicky opadlo tempo zápasu a ubylo i vyložených šancí. Hosté si zkušeně hlídali hubený náskok a domácí na jejich defenzivu za celý zápas nenašli recept. Po závěrečném hvizdu tedy mohlo SKP slavit tři body za nejtěšnější výhru 1:0. Vítězství z venkovního prostředí bude chtít v příštím kole potvrdit doma s rezervou Bousova. Pro první body v sezóně naopak Nová Ves bude cestovat na Astonku, kde se střetne se Sportingem.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Nová Ves
Petr Janda (hráč)- Nová Ves: Byli jsme SKP důstojným soupeřem, ale doplatili jsme na galavečer neproměněných šancích našeho útočníka Špringera. Za svou snahu ve své premiéře jsme si zasloužili minimálně bod, ale bohužel fotbal se hraje na branky a tu dnes dalo SKP.

SKP Mladá Boleslav
Jan Pažout (trenér)- SKP Mladá Boleslav: Byl to pro nás první letní zápas, a také to podle toho vypadalo. Z utkání jsem měl obavy, ale měli jsme štěstí, přečkali šance soupeře a sami dali gól. S výsledkem můžeme být spokojení.



Sestavy


TJ SOKOL Nová Ves
M. Moc [-] - T. Beránek [-] (57. J. Prokůpek [-] ) , P. Janda [-] , D. Nohýnek [-] (88. P. Nevyhoštěný [-] ) , M. Studničný [-] - M. Moc [-] (80. P. Čonka [-] ) , J. Minář [-] , J. Kubín [-] , O. Janouš [-] (75. L. Nagy [-] ) - P. Špringer [-] , M. Proc [-]

SKP Mladá Boleslav
P. Suchý [-] - M. Ditrich [-] , L. Tětek [-] , P. Holík [-] , J. Martínek [-] - Š. Tomš [-] , T. Kovač [-] (89. P. Forchtner [-] ) , P. Žahourek [-] , M. Zemenčík [-] (60. T. Zajíček [-] ) - M. Zdražil [-] (80. M. Jakubčo [-] ) , D. Pišinger [-] -

ŽK: 57. O. Janouš - 19. T. Kovač , 57. Š. Tomš , 83. P. Holík .
Místo: Nová Ves. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Meščan Marek - BRODSKÝ Luboš (N), FAIX Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.