5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 10:15

19.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polaban si po dvou ztrátách smslnul na Úvalech! V Nymburce odbila pátá


Branky


35. P. Hobík , 40. M. Novotný , 67. J. Vacík , 89. M. Kubelka (vl.) , 91. T. Kukla
8

2 remízy a ztráta 4 bodů. To byla jarní bilance před utkáním Polabanu se soupeřem z Úval. Naopak Úvaly v prvním zápase nezklamaly a bod proti Dolnímu Bousovu určitě nemohl být zklamáním, což se o utkání v Nymburce již říci nedá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý závěr

Již před zápasem to nevypadalo pro Polaban úplně nejlépe, jelikož trenérský tým musel počítat ztráty v týmu, které musel samozřejmě řešit a zdálo se, že to trenéři vyřešili skvěle.

Hned od úvodních minut bylo znatelné, jaký tým bude udávat tomuto utkání tempo a který tým bude víc na míči. Problémem ale byla perfektně zorganizovaná obrana Úval.

Velkou pomocí pro domácí byly standartní situace a hned po jedné dokázal 10 minut před poločasovým hvizdem poprvé změnit skóre Petr Hobík.

Úvaly doufaly, že do poločasu to zvládnou dohrát za tohoto stavu, proti byl ovšem Matěj Novotný, jenž využil další standartní situaci, čímž stanovil poločasové skóre 2:0.

Vítr

Úvod druhé pětačtyřicetiminutovky byl ve stejném duchu jako v kterém se odehrávala první půle. Problémem byl ale vítr, jenž byl příčinou několika nepřesností. 

Hosté ale museli konat, jelikož vstupovali do druhé půle s dvoubrankovým mankem. Trenér Lukáš Kučera tedy změnil herní styl na 2 útočníky, ale ani tato změna nezastavila Polaban ve své ofenzivní jízdě. 

67. minuta hosty zlomila úplně, a to kvůli brance Jana Vacíka. 

Po této brance hosté složili zbraně a poslední 2 hřebíky do rakve přibily 2 branky v 89. a 90. minutě, což zapříčinilo to, že Úvaly odjíždí z Nymburka s pětibrankovým přídělem.



Ohlasy k zápasu


SK Polaban Nymburk
Martin Škarecký: Dnes se jednalo o výrazné a zasloužené vítězství. I z důvodu absencí jsme provedli pár změn, které se očividně vydařily. První poločas jsme měli výraznou herní převahu. Druhý poločas byl v podobném duchu, jen i díky větru přibylo nepřesností. Soupeř již po třetí brance rezignoval, čehož jsme my využili a v závěru přidali 2 další branky.




Sestavy


SK Polaban Nymburk
P. Plaček [-] - P. Hobík [-] (89. M. Svoboda [-] ) , J. Vacík [-] (81. T. Kukla [-] ) , M. Novotný [-] (73. D. Wiehl [-] ) , L. Vaníček [-] (64. J. Ruszó [-] ) , T. Hrdlička [-] , M. Kotek [-] , T. Hoffmann [-] , M. Daněk [-] , M. Šubrta [-] (73. J. Filip [-] ) , V. Herčík [-]

SK Úvaly
D. Řemínek [-] - Š. Urban [-] , M. Schovanec [-] (75. D. Ryšavý [-] ) , D. Bozděch [-] , M. Novák [-] (84. F. Kokeš [-] ) , Š. Syruček [-] (46. A. Klug [-] ) , J. Lokša [-] , M. Kubelka [-] , T. Mika [-] , V. Křelina [-] , P. Marčík [-]

ŽK: 71. M. Kubelka .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: BABÁK Jan - CHALUPA Martin, VOLENEC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Samuel Mičuta

Expert: Petr Chlumský
Tip experta: výhra domácích

Nymburk je doma silný a po dvou remízách doma zabere.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza