5:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledce si doma zastřílely


Branky


7. M. Kraus , 16. T. Kamler , 26. P. Blažek (p.) , 53. M. Kraus , 66. V. Frula
0

Předposlední kolo podzimní části přineslo souboj druhých Ledec a čtvrtého Skalska. Kdo ovšem očekával vyrovnaný zápas, mýlil se. Ledce na svého soka vlétly a po půlhodině hry už vedly pohodlně 3:0. Své vedení nakonec ještě zvýšily a nakonec zvítězily 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový nástup domácích

Ledce, které si chtěly udobřit své fanoušky po minulém domácím výprasku od Strašnova 1:9, nastoupily do zápasu lépe a na úvodní branku utkání se nečekalo příliš dlouho. V 7. minutě se prosadil domácí záložník Kraus a přinesl tak klid na domácí kopačky - 1:0.  Skalsko začátek zápasu vůbec nezachytilo a problémy mělo především na krajích hřiště. Převaha domácích byla jednoznačná a v 16. minutě ji demonstroval Kamler, který zvýšil na rozdíl dvou branek. Další rána pro hosty přišla ve 20. minutě, když musel nuceně vystřídat jejich nejlepší střelec M. Kvajsar, kterého nahradil dorostenec Kuntoš a připsal si tak premiéru v mužích. Poté se hosté přece trochu dostali do hry, ale byli to opět domácí, kteří se radovali z další branky. Nařízený pokutový kop proměnil kapitán Blažek a bylo to již o tři branky. Více branek již v první půli nepadlo a tak šly ledce do kabin s pohodlným náskokem.

Ledce si pojistily vítězství

Druhý poločas už se spíše dohrával, Skalsko sice vyrovnalo hru ve středu hřiště, ale opět to byli domácí, kteří skórovali. Osm minut po půli se prosadil podruhé v zápase Kraus a na konečných 5:0 upravoval v 66. minutě střídající Frula, který se na hřiště dostal po poločasové pauze.  Od dalších branek hosty zachránil gólman Pokorný, který si poradil s několika dalšími šancemi. Skalsko se k ohrožení Svozila v domácí brance dostalo až ke konci, kdy zahrávalo několik rohových kopů, ale žádný z nich k brance nevedl. Ledce si tak připsaly tři body za výhru 5:0 a v posledním kole je čeká zápas v Jabkenicích. Naopak Skalsko má závěr podzimní části složitý, neboť v posledním zápase na jeho hřiště přijede suverén soutěže, Kropáčova Vrutice.



Ohlasy k zápasu



SK Skalsko
Zdeněk Jakubec, Miroslav Pýcha - trenéři: "Lepší Ledce dnes zaslouženě vyhrály. Nám chyběli klíčoví hráči jako Flodrman, Vele, nebo Vyšohlíd. Šanci dostali mladí, kteří se o to porvali, ale na takhle zkušený mančaft jako jsou Ledce, jsme neměli."



Sestavy


SK Ledce
T. Svozil [-] - L. Barančok [-] (58. P. Šebek [-] ) , J. Dobruský [-] - M. Kraus [-] (65. O. Špička [-] ) , P. Blažek [-] , J. Valeš [-] - T. Kamler [-] (46. V. Frula [-] ) , A. Donát [-] - T. Juhasz [-] , A. Kovanič [-] , J. Kaňka [-]

SK Skalsko
O. Pokorný [-] - Z. Jakubec [-] , L. Flodrman [-] , J. Bláha [-] , R. Pýcha [-] , L. Svárovský [-] , T. Kvajsar [-] , J. Vocásek [-] , M. Kvajsar [-] (22. V. Kuntoš [-] ) , M. Dlouhý [-] , J. Martinec [-]

ŽK: 12. P. Blažek , 50. T. Juhasz , 65. A. Kovanič , 72. P. Šebek - 26. J. Martinec , 40. J. Vocásek .
Místo: Ledce. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Vaňousek Patrik - KOŽEJ Roman, KUBA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.