3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 17:00

23.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Po zápase přijela policie, Lubná ve vypjatém střetu udolala Zavidov


Branky


6

Lubná se na jaře trápí, ale v neděli dokázala konečně připsat druhou jarní výhru. Zavidov inkasoval třikrát a prohrál potřetí v řadě, navíc v posledních třech zápasech skóroval pouze jednou. Rozhodl dvougólový Sogbo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí produktivita

Lubná šla do zápasu jako poslední celek tabulky a měla tak o co hrát. Mimo tento fakt byl však tento zápas velmi očekávaný, jelikož Zavidov s Lubnou mezi sebou již delší dobu drží jistou rivalitu. Do zápasu vstoupili lépe domácí, kteří se prosadili hned v 2. minutě utkání. Sogbo uličkou mezi stopery Zavidova uvolnil Boka a ten prostřelil Kuklu v brance - 1:0. Ihned po tomto okamžiku začal být zápas hodně vypjatý. Rozhodčí nejdříve nezapískal sporný zákrok na hráče Zavidova Vydru, který byl ve vápně poslán k zemi a o minutu později udělil Korčákovi žlutou kartu za simulaci.

 

Zavidov tyto okamžiky dostaly do velmi energického způsobu hry. Tlačili Lubnou a ta tak mohla jen bránit a doufat, že nátlak přežije. Hostující celek měl mnoho příležitostí, ale Korčák, Vydra ani Žďánský nedokázali svými centry najít adresáta. Domácí se dostávali k balónu jen zřídka, ale když ano, skórovali. Ve 33. minutě klíčový hlavičkový souboj prohrál hostující Jelínek a Sogbo se tváří v tvář brankáři nemýlil - 2:0. Hosté se začali hodně soustředit na rozhodčí, jejichž výkon se jim zřejmě nezamlouval, a to jejich hru ovlivňovalo. První půli tak lépe zvládli domácí a do šaten se šlo za stavu 2:0.

Rychlé snížení a potvrzení výhry

Druhý poločas začali mnohem lépe hosté, kteří dokázali skórovat již v 49. minutě zásluhou Žďánského, na kterého propadl centr z pravé strany a svou šanci proměnil - 2:1. Hosté hráli i nadále lépe, ale po rozehrávce domácích přišel osudový zvrat utkání, který s sebou nesl i hodně kontroverze. Domácí Tvrz upadl v souboji s Korčákem a ten dostal za svůj udajný faul druhou žlutou a následně červenou kartu. Hodně sporná situace. Snaha hostí o vstřelení gólu ve zbytku zápasu mnohokrát ztroskotala na píštalce sudího. Největší šanci Zavidova měl Žďánský, který však po svém úniku zakončil vedle. Rozuzlení zápasu přišlo v 81. minutě, kdy se prosadil Sogbo - 3:1.

 

Tento gól s sebou ale opět nesl obrovské množství spekulací, jelikož nahrávající kapitíán domácích Vopat stál pravděpodobně v ofsajdovém postavení. O tom však můžeme pouze debatovat. Po tomto okamžiku již hosté, znechuceními rozhodčím, rezignovali a domácí už si své vedení udrželi. Vyhrocené utkání tak skončilo výhrou Lubné o dvě branky, Zavidov naopak odjel bez bodů, ale naopak s velkou dávkou znechucení.

'Po zápase, na žádost hostů, se dokonce volala PČR, která měla zjistit, zda nebyli rozhodči pod vlivem alkoholu či drog. Testy dokázaly, že tomu tak nebylo,´ sdělilo nám vedení Lubné.

 

Fotografie - autor zde.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Lubná
Miroslav Trešl(vedoucí): “Nastoupili jsme v okleštěné sestavě, s náhradním gólmanem na stoperu. Do utkání jsme vstoupili dobře, vyhráli jsme díky Sogbovi a sebeobětování. Nechápu reakci hostů, hráli většinu času lépe, ale my jsme dávali góly a zvítězili. Mnohokrát nás podržel brankář.”

FC 05 Zavidov
Aleš Kraus(hráč): “Zápas se hodnotí velice těžko. O nezapískané penaltě, červené a ofsajdu před třetím gólem domácích se ani nemá cenu bavit. Výkonu rozhodčích se divili i domácí fanoušci, tohle jsem opravdu od sudího nečekal. Naše centry obvykle končily pádem domácích a odpískaným faulem na ně.”



Sestavy


TJ Baník Lubná
A. Herink [-] - A. Sogbo [-] (90. J. Bařtipán [-] ) , A. Trejbal [-] , M. Bok [-] , D. Vopat [-] , P. Kollár [-] , M. Toráč [-] , L. Kříž [-] , J. Klíma [-] , A. Dunaj [-] , M. Tvrz [-]

FC 05 Zavidov
J. Kukla [-] - P. Šíma [-] (58. D. Štiller [-] ) , P. Vitner [-] , O. Neveďal [-] , D. Žďánský [-] (81. J. Křivohlavý [-] ) , J. Vydra [-] , M. Krupička [-] , L. Kapoun [-] , P. Hornof [-] , J. Jelínek [-] , T. Korčák [-]

ŽK: 52. P. Kollár , 77. M. Bok - 4. T. Korčák , 42. P. Vitner , 61. J. Kukla , 82. J. Vydra . ČK: 50. T. Korčák , 83. L. Blecha .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NOVOTNÝ Lukáš - CHYLEK Lukáš, LADISLAV Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Adam Byrtus

Expert: Aleš Kraus
Tip experta: výhra hostů

Nejde jinak než dát vítězství hostů. V Zavidově se nám kupí zranění a máme problémy se sestavou, domácí ale na tom nejsou o moc lépe minulé kolo ani neodjeli kvůli marodce k mistrovskému zápasu. Je to pro Zavidov derby, které ještě nikdy neprohrál, tak doufám, že tomu tak bude i tentokrát.