Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:00

10.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nemyslovice ukončily zdětínskou sérii výher


0

V rámci 10. kola přicestoval na hřiště posledních Nemyslovic rozjetý Zdětín, který se mohl pyšnit pěti výhrami v řadě. Každá série ovšem jednou končí a zdětínským se stal osudným právě tento zápas. Domácí vybojovali důležité tři body za výhru 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Nemyslovičtí šli do zápasu s vědomím, že se jim na Zdětín daří a že se chtějí odpoutat ode dna tabulky. Od úvodního hvizdu na nich byla znát snaha a favorizovanému Zdětínu byli domácí vyrovnaným soupeřem. Hrál se bojovný fotbal a na branku se čekalo až do 26. minuty. Kvůli ruce jednoho z hostujících hráčů byl nařízen přímý kop zhruba dva metry za vápnem a k míči se postavil domácí kanonýr Jakubínský. Dobrou práci odvedl ve zdi Mikulec, který odtlačil domácí obránce a pro Jakubínského už nebyl problém uklidit míč do odkryté pravé strany branky - 1:0. Po inkasované brance se ke slovu dostal také hostující Zdětín, ale ze své aktivity vytěžil pouze nastřelenou tyčku. Branku se jim vstřelit nepodařilo a tak šli domácí do kabiny s nejtěsnějším vedením. 

Hosté hráli, domácí stříleli branky

Do druhé půle vstoupil podle očekávání Zdětín se snahou o vyrovnání a měl více ze hry. Místo vyrovnávající branky se ovšem opět slavila na domácí straně. Další standartku ze 62. minuty odvrátili hosté pouze k volnému Janu Baborákovi, který ho bez váhání uklidil do sítě a pojistil tak domácím vedení. Byl to opět Zdětín, který se poté vrhl do útoku a měl šance na snížení. Jenže Flandera trefil pouze břevno domácí branky a Honzátkovi zase nebyl uznán gól pro ofsajdové postavení. Nakonec se hostům přece povedlo snížit, když Losík  po nastřeleném míči do vápna dorážel míč do odkryté branky - 2:1. S vidinou vyrovnání hosté začali čím dál tím více riskovat a hru stáhli pouze na tři obránce. Místo vyrovnání ovšem přišel rychlý brejk, po souboji Mikulce s obráncem se míč odrazil k Jakubínskému, který postupoval sám na branku a z hranice velkého vápna přehodil gólmana Hlaváčka. Nic víc se nestalo a tak se domácí díky výhře 3:1 odrazili ode dna.



Ohlasy k zápasu


FC Nemyslovice
Tomáš Mikulec - hráč: "Asi musíme být na posledním místě v tabulce, abychom předvedli dobrý výkon. Zdětín hrál velice dobře, ale za naší velkou bojovnost jsou nám odměnou tři body."

FK Zdětín
Aleš Fabián: "Věděli jsme , že hra v Nemyslovicích nám nesedí. Jejich malé a hrbolaté hřiště nám nedovolilo kombinovat. Bohužel jsme se od úvodu přizpůsobili hře domácích a tak jsme celý zápas viděli překopávanou od branky k brance. Domácí mají vysoké hráče, přes které jsme se z nakopávaných míčů nedokázali prosadit. Nezbývá než soupeři popřát k vítězství a připravit se na poslední zápas podzimní části."



Sestavy


FC Nemyslovice
L. Pavlík [-] - J. Baborák [-] , M. Baborák [-] , P. Flodrman [-] , P. Vonášek [-] - M. Machovec [-] - P. Matyska [-] , S. Jakubínský [-] , M. Živec [-] (75. V. Volprecht [-] ) - M. Šona [-] , T. Mikulec [-]

FK Zdětín
M. Hlaváček [-] - L. Losík [-] (80. T. Volejník [-] ) , R. Flandera [-] (67. R. Baďura [-] ) , L. Baborák [-] , M. Husák [-] , J. Votruba [-] , T. Adášek [-] , J. Vaňousek [-] (67. M. Bambuch [-] ) , J. Těšínský [-] , P. Honzátko [-] (80. J. Cielecký [-] ) , M. Feri [-]

ŽK: 79. V. Volprecht , 88. S. Jakubínský .
Hráči zápasu: S. Jakubínský .
Místo: Nemyslovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hloucal Radek - KŘAPKA Antonín (N), KLÍMA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.