Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

26.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Gólovou přestřelku v Zavidově zvládl lépe Braškov


5

Kdo přišel na fotbal do Zavidova, rozhodně se nenudil! Domácí šli do rychlého vedení, na které ale nedokázali navázat a byl to kladenský celek, který se s chutí rozstřílel. Především díky hattricku Matěje Krovozy si nakonec odvezl ze Zavidova tři body, i když vyrovnávací gól visel v závěru utkání ve vzduchu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól a vyrovnaná partie

Oba celky šly do zápasu s jasným úkolem - získat tři body. Podstatně lépe začali domácí ze Zavidova a byl u toho opět jejich klasický střelec. Pšenička nakopl dlouhý balón za obranu na Žďánského, který pláchnul defenzívě hostů z Braškova a zakončil krásně - 1:0. I po úvodní brance byli stále lepší domácí. Hned o dvě minuty od své první využité příležitosti se k míči opět dostal Žďánský, který si tentokrát místo zakončení vybral kličku brankáři, ale jeho střelu následně zblokovali vracející se obránci Braškova. A Žďánský si vypracoval ještě jednu příležitost. Opět se dostal do brejku a snažil se o zakončení na přední tyč, ale Vošmík jeho střelu dokázal zneškodnit.

 

Poté se otěží zápasu ujali hosté. Ti si hned vytvořili dvě obrovské šance po centrech ze strany, ale v obou případech výtečně zasáhl Kukla. Ve 26. minutě už ale Braškov dokázal srovnat skóre, když balón naservíroval Kodria na hlavu Krovozy a ten se nemýlil - 1:1. Braškov tento moment hodně nakopl a byl i nadále aktivní. Domácí obrana dlouho tlaku odolávala, ale ve 45. minutě se hosté přecejen dostali do vedení. Míč ho rohovém kopu nedokázala obrana domácích odklidit do bezpečí, což nabídlo šanci Přichystalovi, který jí nepohrdnul a propálil vše, co mu stálo v cestě - 1:2.

Navýšení vedení a marné dotahování domácích

Druhá polovina začala stejně jako ta první a to šancí Žďánského. Ten ale další branku nepřidal, když jeho střela po samostatném úniku jen těsně minula branku. Záhy přišel pro Zavidov trest v podobě obdrženého gólu. Domácí Vydra promáchl na stoperu balón a Krovoza se tak ocitl tváří v tvář brankáři Zavidova. Z blízka se nemýlil a zakončil s přehledem - 1:3. Zavidov sice hned po inkasované brance herní projev zlepšil, ale paradoxně vše skončilo další brankou Braškova. Krovoza utekl obraně, udělal kličku Kuklovi a vystřelil. Jeho ránu zblokovali Jelínek a následně Křivohlavý, ale vždy se k němu balón vrátil a on tak završil hattrick - 1:4.

 

Poté se ke slovu opět dostali domácí ze Zavidova. Nejdříve dokázal snížit Klouček, když mu na hlavu naservíroval krásný balón Žďánský - 2:4. Domácí se trochu probrali a začali hosty tlačit. Jejich tlak nakonec vyústil v další branku, když se nejdříve nedokázal dostat ke střele Klouček, ale roli zakončovatele zkušeně naplnil Kapoun a vsítil branku - 3:4. Domácí se i nadále snažili o další gól, ale žádná šance již proměněna nebyla. Zápas tak skončil nejtěsnější možnou výhrou Braškova.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov
Daniel Devera(trenér): Celé jaro nás trochu sráží nešťastné góly, ale fotbal jsme dnes hráli velmi dobrý. Hosté měli sice více ze hry, ale my jsme se paradoxně dostávali do mnohem více šancí. Jsem moc rád, že to kluci ani za stavu 1:4 nezabalili a pořád se snažili s výsledkem něco udělat.




Sestavy


FC 05 Zavidov
J. Kukla [-] - J. Jelínek [-] , M. Havel [-] (58. J. Jančařík [-] ) , E. Pšenička [-] , D. Žďánský [-] , J. Křivohlavý [-] , M. Krejčí [-] (60. J. Klouček [-] ) , M. Krupička [-] (68. T. Diepold [-] ) , L. Kapoun [-] , P. Hornof [-] , J. Vydra [-]

SK Braškov
P. Vošmík [-] - M. Stibor [-] , P. Urban [-] , P. Přichystal [-] , R. Bednář [-] (71. M. Bach [-] ) - J. Korpa [-] , M. Kodria [-] (86. D. Míčka [-] ) , J. Brodský [-] , J. Šebesta [-] , D. Hoda [-] - M. Krovoza [-] -

ŽK: 86. J. Klouček , 86. P. Hornof , 86. J. Kukla - 21. P. Vošmík , 83. M. Stibor .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Petýrek Václav - STRÁNSKÝ Martin, ČECHMÁNEK Igor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Jáchym Štoncner
Tip experta: výhra hostů

Zavidov je jeden z nejsilnějších týmu doma, ale i přesto si myslím, že Braškov utkání zvládne.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích