Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdětín si doma poradil s rezervou Pěčic


Branky


0

Domácí Zdětín, který se nese na vlně výher, si v 9. kole poradil s rezervou Pěčic jednoznačně 3:0. Z posledních šesti zápasů má tak úctyhodnou bilanci 16 získaných bodů a dal tak zapomenout na nepovedený vstup do sezony. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel domácí Votruba

Začátek utkání se nesl ve vyrovnaném duchu a Pěčice ukazovaly, že nedají svou kůži lacino. Měly také první šanci utkání, ale střelu z přímého kopu si pohlídal domácí brankář Hlaváček. Od té doby začalo mít navrh domácí mužstvo, které ze své aktivity vytěžilo několik šancí. Nejdříve se do zakončení dostal Těšínský, ale mířil vedle hostující branky. V další dobré šanci se objevil Losík, ale jeho střela skončila pouze na tyči. V 17. minutě už to zdětínským vyšlo. Rohový kop odvrátila hostující obrana pouze k Votrubovi, který se nerozpakoval a střelou pod břevno otevřel skóre utkání - 1:0. Šanci k zvýšení vedení měl kapitán Adášek, který se postavil k přímému kopu, ale střelou pouze orazítkoval břevno. Poté domácí celek trochu polevil a poločas skončil stejně, jak začal. Pěčice měly k dispozici další standartku, kterou ale opět s přehledem lapil Hlaváček. Víc se toho v první půli už neudálo a do kabin tak šel Zdětín s nejtěsnějším vedením 1:0.

Zdětín si výhru pojistil dvěma góly

Do druhého poločasu vstupoval Zdětín s dvěma novými tvářemi a hned ve 46. minutě se to mohlo vyplatit. Právě střídající Honzátko poslal dobrou přihrávku Husákovi, který se řítil sám na gólmana Dlaska, který ho ovšem skvěle vychytal a nedovolil domácím vstřelit druhou branku. Pojišťovací branku tak přidal po hodině hry s chutí hrající Honzátko a přinesl tak klid na domácí kopačky. To se projevilo hned za dalších pět minut, kdy se po rohovém kopu trefil Těšínský a upravil tak skóre na 3:0. Hosty třetí branka definitivně poslal do kolen a domácí Zdětín si vypracoval ještě několik dobrých šancí, ovšem žádnou z nich už se mu nepodařilo proměnit, což je ale vzhledem ke stavu utkání již nemuselo mrzet.



Ohlasy k zápasu


FK Zdětín
Aleš Fabián: "V tomto utkání jsme hosty do vyložené šance nepustili. Měli dvě povedené standardní situace, které náš gólman kryl. Naše mužstvo si dokázalo vypracovat více gólových situací , které proměnilo a myslím, že zaslouženě zvítězilo."




Sestavy


FK Zdětín
M. Hlaváček [-] - L. Losík [-] , R. Flandera [-] , M. Bambuch [-] (46. P. Honzátko [-] ) , L. Baborák [-] (80. R. Baďura [-] ) , M. Husák [-] (70. P. Maurer [-] ) , J. Votruba [-] , T. Adášek [-] , J. Vaňousek [-] , J. Těšínský [-] , M. Feri [-] (46. T. Volejník [-] )

TJ Sokol Pěčice B
L. Dlask [-] - L. Beneš [-] , J. Kříž [-] , J. Kohout [-] , T. Líba [-] - T. Dobra [-] (86. D. Kiceluk [-] ) , A. Kriška [-] , M. Vejvoda [-] (81. F. Kopřiva [-] ) - V. Andronov [-] , D. Moc [-] - J. Motl [-] (66. J. Pokorný [-] )

ŽK: 33. J. Votruba , 77. L. Losík - 33. V. Andronov , 40. M. Vejvoda .
Místo: Zdětín. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Grešo Vilém - KOVAČ Josef (N), TOMEŠ Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.