M. Čermák 86. (p.)
1:4
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 13:00

16.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zavidov dokázal na venkovním hřišti zdolat oslabené Roztoky


Branky


86. M. Čermák (p.) - 3. O. Neveďal , 27. O. Neveďal , 31. V. Krůta (vl.) , 37. D. Žďánský
4

Okresní derby Roztok se Zavidovem nám nabídlo pět branek a hodně akce. Pro domácí to byla první jarní porážka na vlastním hřišti, dvakrát se trefil Neveďal. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačná převaha hostů

Hosté byli celý zápas lepší a jejich dominance se začala projevovat již od prvních minut. Už ve 3. minutě se k míči dostal Žďánský, který tentokrát nastoupil ve středu hřiště, ten vyslal Korčáka a tomu jen stačilo balón předložit Neveďalovi, který se zblízka nemýlil - 0:1. Hosté byli mnohem aktivnější a hrozili také z rohových kopů. Zakončení Vydry, Korčáka i Vitnera chybělo jen trochu toho štěstí a tak domácí nějakou dobu ještě dokázali držet pouze jeden inkasovaný gól. Ve 25. minutě vysunul Hanych do úniku Korčáka, kterého však vychytal brilantní Hůla. 

 

O 3. minuty později se ale hosté přecejen druhého zásahu dočkali. Hanych tentokrát vysunul již osvědčeného Neveďala, který sice nejdřív nastřelil tyčku domácí svatyně, ale po vhodném odrazu dokázal míč doklepnou do sítě a zvýšit tak na 0:2 pro hosty. Neuteklo ani pět minut a bylo to o tři branky - znovu byl v akci Neveďal. Ten svou individuální akcí pronikl obranou domácích a prudkou přihrávkou hledal spoluhráče před brankou. Míč letící do malého vápna si však nešťastně srazil do vlastní branky domácí Krůta a bylo to 0:3. V 37. minutě vyvezl míč Žďánský, vyměnil si míč s Neveďalem, kdy ve dvou vyšachovali celou obranu domácích, a výsledkem nádherné akce bylo zakončení prvně jmenovaného, tudíž i branka na 0:4. Poločas tak skončil poměrně jednoznačně.

 

Penalta v závěru, jinak nic

V druhém poločase už tolik branek nepadlo, spíše se utkání jen dohrávalo, jelikož domácí měli před sebou téměř nesplnitelný úkol a hostům už jen stačilo výsledek udržet a jet domů. Zavidov si přecejen dokázal vypracovat šance na možné navýšení. V 65. minutě šel sám na Hůlu Nevedal, ale domácí brankář předvedl parádní zákrok. Následně předvedl dvě pohledné akce Žďánský, ale jeho po gólu volající střely těsně minuly branku. Když už se hosté dočkali branky po hlavičce Hanycha, zastavil jejich radost zdvižený praporek rozhodčího signalizující ofsajd.

 

Nakonec se tedy do hry dostali i hosté. Nejdříve se ke střele dostal Hruška, kterého vychytal skvělý Kukla. Pět minut před koncem se nakonec domácí také prosadili. Po rohu se míč odrazil na roh vápna, kde mladičký Diepold nešikovně srazil Merhauta a kopala se penalta. K té se postavil domácí kapitán Čermák a střelou k tyči stanovil konečný stav utkání - 1:4. Zápas nic jiného již nenabídl a tak se domů vraceli spokojenější hosté ze Zavidova.

 

Fotogalerie od Davida Svobody, jehož tvorbu si můžete prohlédnout také zde.



Ohlasy k zápasu


TJ Roztoky
Václav Jelínek(zpravodaj): Dnes jsme se horko těžko scházeli, ještě 30 minut před zápasem nás nebylo ani 11. Také podle toho dopadla první půlka, kde hosté našim stoperům jednoduchými nákopy několikrát utekli. V druhé půlce už jsme mohli nasadit aspoň dorostence, kteří se vrátili z ranního zápasu. Byli jsme pak herně mírně lepší a nakonec i vstřelili čestný gól v závěru. Jarní domácí neporazitelnost tak skončila. Za týden se snad rozloučíme s krajem důstojnějším výsledkem a hlavně přístupem.

FC 05 Zavidov
Aleš Kraus(hráč): Venku se nám letos příliš nedaří, ale proti týmům, jako jsou Roztoky, při vší úctě k soupeři, musíme bodovat. Povedl se nám vstup do utkání, a to rozhodlo. Druhá půle se už jen dohrávala a čekalo se na závěrečný hvizd.



Sestavy


TJ Roztoky
M. Hůla [-] - P. Hruška [-] , M. Merhaut [-] , M. Čermák [-] , J. Texl [-] , . Ben [-] , M. Fikejz [-] (46. M. Ibl [-] ) , V. Krůta [-] , J. Nejedlý [-] , Š. Masarovič [-] (38. V. Horský [-] ) , J. Jirásek [-] (46. M. Barčot [-] )

FC 05 Zavidov
J. Kukla [-] - J. Jelínek [-] , P. Šíma [-] , P. Vitner [-] , T. Korčák [-] , D. Žďánský [-] , J. Vydra [-] , J. Hanych [-] , J. Křivohlavý [-] , L. Kapoun [-] (60. E. Pšenička [-] ) , O. Neveďal [-] (73. T. Diepold [-] )

Počet diváků: 88. Rozhodčí: Laštovička Stanislav - ASNÍK Daniel, NELIBA Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Už nám o nice nejde, příští rok se vracíme do okresu, ale doma budeme chtít udržet jarní neporazitelnost. Zavidovu se venku moc nedaří, tak věřím v těsnou výhru našich.

Tip: výhra hostů