Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2023 18:00

14.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lány doma potvrdily formu a porazily Zavidov


Branky


5

V jednoznačném utkání se projevila dominace domácího týmu, který kontroloval hru po celý zápas. Skvělý výkon předvedl zejména Mušálek, který se blýskl svou produktivitou. Zavidov naopak nedokázal navázat na výhru z minulého kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto už po první polovině

Branky začaly padat již v úvodu, když Putík přihrál dlouhým pasem na Matějku, který centr přenesl do vápna a Buršík hlavou překonal brankáře, čímž otevřel skóre utkání - 1:0 pro domácí. Druhý gól přidal vzápětí Petr, když opět Putík přihrál a prvně jmenovaný zakončil hlavou - stav byl 2:0. Následně se sice mohli hosté dotáhnout na rozdíl jediné branky, ale zásah Krupičky nebyl uznán kvůli offsidu. Další šance si hosté vypracovali zásluhou Kapouna, toho ale nejdříve vychytal Javůrek v brance domácích a následně se do jeho druhé střely za pár minut položil domácí obránce a zamezil většímu ohrožení branky.

 

Celý zápas se nesl ve svižném tempu a hra vypadala velmi kvalitně. Lány se držely jejich dobrého herního projevu a ve 25. minutě se jim podařilo vstřelit další branku z penalty, kterou proměnil Mušálek po faulu na Kedroně. Stav tak byl 3:0 pro domácí a hosté měli před sebou ještě hodně náročný úkol, pokud chtěli stav otočit ve svůj prospěch. Hned po penaltě se však k míči dostal zavidovský Žďánský, kterého však vychytal opět skvělý Javůrek. Poločas tak skončil výrazně lépe pro celek domácích.

Snaha hostí k obratu nevedla

Druhý poločas byl opět plně v režii Lán. Ve 56. minutě se Mušálek trefil podruhé, když se nedohodli hostující stopeři a utíkal tak sám na branku - s rolí zakončovatele si opět poradil na výbornou a bylo to 4:0. Tímto okamžikem klesly naděje Zavidova na úctyhodný výsledek na nulu. Domácím se v poslední době opravdu daří, což projevovali i v druhém poločase tohoto zápasu. Především se tedy dařilo útoku, který byl v utkání velmi produktivní.

 

Naopak obrana hostí si s forvardy Lán poradit moc nedokázala. Poté navíc přišla ještě další velká rána. Následovalo totiž vyloučení hostujícího Pšeničky, který obdržel druhou žlutou kartu za řeci proti rozhodčímu a musel opustit hřiště. Poslední šancí na branku byla střela hostujícího Žďánského, proti gólu však byl ten den bravurně chytající brankář Javůrek. Konečnou tečku za výhrou Lánů dal opět Mušálek v 84. minutě, když dokonal svůj hattrick a stav utkání se ustálil na konečných 5:0 ve prospěch domácího týmu. Poslední zápas obou celků nám tedy ukázal velkou formu Lán v závěru sezóny a naopak nestabilnost výkonů Zavidova. 

 

Fotogalerie od Jakuba Fejfara, jehož tvorba je k dohledání také zde.



Ohlasy k zápasu


SK Lány
Ondřej Putík(hráč): Mám z tohohle týmu konečně dobrý pocit, protože chodíme trénovat i ve 21 lidech. Což je na tuhle soutěž až neskutečné číslo. Vážím si práce, kterou lidi kolem týmu SK Lány dělají. Celý stadion se začíná dávat dohromady a když k tomu máte partu, jaká tady je, tak je to radost hrát.

FC 05 Zavidov
Aleš Kraus(hráč): Zápas se těžko hodnotí. Napřed souhlasíme s přeložením zápasu na pátek, ale pak má půlka týmu zpoždění a rozcvičujeme se v 7 lidech. V kabině nás trenér upozorňuje na hru domácích a my pak z přesně zmíněných situací dostaneme dva góly. Navíc do 5. minuty, což má nepochybně souvislost s pozdním příjezdem hráčů. Do zápasu jsme se pak přeci jen dostali, ale spálili jsme až moc šancí. Po zbytečném vyloučení Pšeničky navíc už týmu docházely síly a závěrečný hvizd byl pro nás vysvobozením.



Sestavy


SK Lány
F. Javůrek [-] - M. Cafourek [-] , M. Kedroň [-] (71. J. Krátký [-] ) , J. Mušálek [-] , J. Matějka [-] - M. Slezák [-] , J. Burger [-] (50. J. Burger [-] ) , M. Kedroň [-] , O. Putík [-] (24. J. Matějka [-] ) , M. Petr [-] - P. Buršík [-] (58. J. Bejbl [-] )

FC 05 Zavidov
M. Štiller [-] - J. Jelínek [-] , E. Pšenička [-] , P. Šíma [-] (62. J. Klouček [-] ) , T. Korčák [-] , D. Žďánský [-] , J. Vydra [-] , J. Křivohlavý [-] (58. J. Jančařík [-] ) , M. Krupička [-] (53. M. Havel [-] ) , L. Kapoun [-] , O. Neveďal [-] (78. T. Diepold [-] )

ŽK: 49. J. Mušálek , 59. M. Kedroň - 10. E. Pšenička , 65. J. Jelínek , 90. L. Kapoun . ČK: 63. E. Pšenička .
Počet diváků: 127. Rozhodčí: Sandev Viktor - ŘIČICA Jiří, STÁDNÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích