Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skalsko si doma zastřílelo s Žerčicemi


Branky


0

Bojovný a vyrovnaný zápas se očekával od střetu domácí Skalska s Žerčicemi. Ovšem už po prvním poločase, který domácí vyhráli 3:0 bylo jasné, kdo tahá za delší konec. Druhý poločas probíhal v podobném duchua Skalsko nakonec zvítězilo tenisovým výsledkem 6:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skalsko se v první půli trefilo třikrát

Prvních pět minut bylo spíše seznamovacích a oba celky zjišťovali, co od toho druhého čekat. Počáteční oťukávání ovšem rychle utli domácí hráči a do svého soupeře se s vervou pustili. První náznaky šancí se ovšem Skalsku nepodařilo přetavit v branku a tak to vypadalo, že se bude opakoavt jejich střelecké trápení. To ovšem odmítl domácí šutér Kvajsar, který ve 12. minutě protrhl střeleckou smůlu a poslal domácí do vedení. I nadále měli domácí více ze hry, ale další branku se jim z jejich aktivity podařilo vytěžit až v 35. minutě, kdy se prosadil teprve sedmnáctiletý Pýcha. Vyšší náskok už domácí uklidnil a do poločasu se jim podařilo vstřelit ještě třetí branku, o kterou se postaral záložník Zachrdla. Do kabin tak šlo Skalsko s přesvědčivým vedením 3:0.

Domácí drama nedovolili

Na začátku druhé půle byli domácí hráči možná ještě v kabině, protože úvod druhé půle opět nezachytili. Jiskřičku naděje pro Žerčice vykřesal Kinzl, který se dokázal gólově prosadit ve 49. minutě a hostům tak rázem chyběly pouze dvě branky. Na tuto branku domácí trenér zareagoval dvoustřídáním, kdy na hřiště poslal Tomáše Kvajsara a také svého teprve šestnáctiletého syna Jakubce. Domácí na obdrženou branku zareagovali těsně po hodině hrací doby, kdy se podruho v zápase gólově prosadil útočník Michal Kvajsar a vrátil tak domácím pohodlný třígólový náskok. Dalších dvacet skóre 4:1 vydrželo, než přišly chvíle syna domácího trenéra. Nejdříve se mladý Jakubec trefil v 82. minutě a dovršil tak bůra pro hosty. S jednou brankou se ovšem nespokojil a tři minuty před koncem základní hrací doby přidal ještě svou druhou branku, čímž uzavřel konečné skóre na 6:1.



Ohlasy k zápasu


SK Skalsko
Zdeněk Jakubec, Miroslav Pýcha - trenéři: "Odehráli jsme v celku poklidné utkání, kromě prvních pěti minut, které byly opatrné, jsme měli celý zápas pod kontrolou. Možná jsme čekali trochu těžší zápas, soupeř sice kvalitu měl, ale my jsme dnes byli lepší. "




Sestavy


SK Skalsko
O. Pokorný [-] - J. Vocásek [-] (56. T. Kvajsar [-] ) , M. Kvajsar [-] , M. Dlouhý [-] , J. Martinec [-] , L. Flodrman [-] (56. Z. Jakubec [-] ) , J. Bláha [-] , L. Vele [-] , P. Zachrdla [-] , R. Pýcha [-] , L. Svárovský [-]

TJ Žerčice
P. Plachý [-] - P. Kredba [-] , M. Bucek [-] (58. M. Nastoupil [-] ) , M. Konečný [-] , M. Adamec [-] , M. Mulač [-] , P. Kinzl [-] , M. Šturma [-] , R. Kulas [-] , A. Mošpán [-] , M. Hanuš [-] (72. J. Kotrla [-] )

ŽK: 52. M. Hanuš .
Místo: Skalsko. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Kožej Roman - SVOBODA Karel (N), ŠEMBERA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.