Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

17.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

9.0

Nápoje

5.0

Jídlo

--

Hrací plocha

3.0

Zázemí

2.0

Vrdy dokázaly vyloupit Jíkev


Branky


34. L. Burjetka (vl.) - 48. V. Semrád , 50. D. Šveřepa (p.) , 66. T. Petr , 80. J. Kořínek
8

Souboj týmů z popředí tabulky vyšel lépe hostům z Vrdů. Domácí Jíkev prohrála 1:4 a navíc musí počítat ztráty v podobě zraněných hráčů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastenec i šatňák

Vrdy do utkání vstoupily aktivně a hned z kraje utkání si vypracovaly několik slibných příležitostí. Nedokázaly je ovšem využít a úspěch nepřišel ani po standardních situacích. Hostům dělal problémy rychlonohý Pařízek a kolem 25' se začala hra vyrovnávat. Ve 34' Vrdy přišly na středu hřiště o míč a domácí Jíkev se mohla radovat, protože Burjetka si srazil míč do vlastní sítě 1:0! Klasický “šatňák” viděli diváci v nastaveném čase první půle, když si na rohový kop naskočil Semrád a vyrovnal na 1:1!

Penalta i červená karta

Do druhé půli vlétly lépe opět hosté z Vrdů. V 50' zahrál domácí hráč ve vápně rukou a následnou penaltu dokázal s přehledem proměnit nejlepší střelec soutěže Šveřepa 1:2! Domácí tým se hnal za vyrovnáním a tak mohli hosté využívat brejkových situací. V 66' dokázal hostující Lukáš Petr najít křižným balónem svého bratra Tomáše a ten se nemýlil 1:3! O pár minut později bylo pro domácí ještě hůře, když uviděl druhou žlutou kartu v zápase Tomášek a zápas pro něj skončil předčasně. V 80' přidal pro hosty pojistku Kořínek 1:4!



Ohlasy k zápasu


Jíkev
Kamil Mácha (trenér): Díky tvrdé hře, kterou od prvních minut připustil rozhodčí máme po zápase 3 zraněné hráče, kteří nám budou v dalších kolech chybět. Na úrovni 1.B třídy naprosto zbytečné!!

TJ Slavoj Vrdy
Roman Masopust (trenér): Mužstvo velmi dobře pracovalo po celý zápas a výsledku i tří bodů ze hřiště konkurenta si velmi vážíme.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: BRAUNŠVEIG Vojtěch - ŠESTOŘÁD Jakub, REMENEC Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Martin Dlouhý
Tip experta: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích