Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 16:30

19.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pátek v derby utrpěl debakl


Branky


9

Derby mezi Městcem Králové a Pátkem skončil jednoznačným vítězstvím domácího Městce. Domácí dokázali svého rivala porazit jednoznačně 7:0! Domácí trenér Šmidrkal do utkání tentokrát nezasáhnul a nemohl hru svého týmu řídit přímo ze hřiště. I tak jeho svěřenci uštědřili Pátku debakl!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle v režii Městce

Hráči domácího Městce si od začátku utkání šli za vítězstvím. Hra hostů vypadala bojácně a směrem dopředu toho příliš vymyslet nedokázali. Před slušnou kulisou 234 diváků dokázali domácí své fanoušky rozjásat poprvé ve 13', kdy obránce tečoval střelu Střelce a brankář už neměl šanci zareagovat 1:0! Další branku přidal Jizba opět po tečované střele ve 33' 2:0! Ve 44' nedokázali hosté dostoupit hráče Městce a Vondrka zvyšoval gólem do šatny už na 3:0!

Městec svého soupeře nešetřil

Domácí do druhé půle vstoupili vlažně. Nejspíše podlehli dojmu, že se nemůže nic stát, ale hosté si dokázali vytvořit tlak. Z tlaku si ovšem nedokázali vypracovat vážnější zakončení a tak se rozjel znovu Městec. V 56' se dokázal prosadit podruhé v utkání Jizba 4:0! O chvilku později v 59' se poprvé v dresu Městce trefil Vobořil a zvýšil už na 5:0! V 63' přišel za domácí tým na hřiště mladíček Patrik Šoufek a v rozmezí 68' a 69' dokázal rozvlnit síť hned dvakrát a upravoval tím skóre v prvním případě na 6:0 a v případě druhém na konečných 7:0!



Ohlasy k zápasu


Městec Králové
Jan Šmidrkal (trenér): První zápas v roli trenéra. Byl jsem nervózní, protože jsem zvyklý hru ,,řídit” ze hřiště, ovšem mé srdce plesá! Kluci dodrželi absolutně vše co jsme si řekli před zápasem a soupeře nepustili prakticky do ničeho.Hra Pátku byla založena na Márovi Ramšákovi. Po úžasném výkonu našich stoperů, kdy se Mára k ničemu nedostal, tak byla nulová. Po 3 jarních kolech se budu opakovat, Městec má kvalitní hráče, jen si to všichni musí srovnat v hlavě a přijmout role v týmu! Začíná nám to přinášet ovoce. Za týden do Vrdů, ty nám asi nastaví zrcadlo. Posledním dechem prosím nahoru, ať už je hezky. Ten déšť a zima. Dnes by si náš výkon zasloužilo vidět víc lidí. I tak si na stadion našlo cestu mnoho fanoušků, za to jim děkujeme.

Pátek
Petr Stibor (hráč): Bohužel takový zápas se hodnotí těžko. Je potřeba na tento zápas rychle zapomenout. Čekají nás další zápasy a musíme tuto porážku odčinit.



Sestavy


Městec Králové
V. Ihnatyshyn [-] - T. Vobořil [-] , M. Tůma [-] (58. J. Šorm [-] ) , O. Janouch [-] (27. J. Sochor [-] ) , M. Jizba [-] (63. P. Šoufek [-] ) , M. Velenský [-] , T. Nýč [-] , L. Borecký [-] , V. Střelec [-] , M. Vondrka [-] , R. Tyl [-]

Pátek
O. Barták [-] - J. Stehlík [-] (71. L. Svoboda [-] ) , P. Šťastný [-] , J. Navrátil [-] , P. Stibor [-] , O. Puk [-] (46. L. Kadlec [-] ) , S. Štok [-] , J. Zubák [-] , J. Bulíř [-] , P. Papoušek [-] , M. Ramšák [-]

ŽK: 23. M. Jizba , 80. P. Šoufek , 89. R. Šádek - 43. J. Stehlík , 53. M. Ramšák , 63. J. Navrátil , 75. P. Stibor .
Počet diváků: 234. Rozhodčí: LADISLAV Jakub - DRÁBEK Tomáš, ORÁLEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Kateřina Uhlířová

Expert: Tomáš Petr
Tip experta: výhra hostů

Pátek venku v derby potvrdí aktuální formu a vyhrají vyšším rozdílem.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: remíza