Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola měl přesvědčivého vítěze + FOTO


Branky


0

V souboji prvního celku tabulky se třetím se nakonec žádné velké drama nekonalo. Domácí se prosadili hned v začátku zápasu a po celé utkání výsledek kontrolovali. Zápas nakonec skončil jasnou výhrou 5:1 pro Vrutici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rambousek otevřel skóre

První, kdo v zápase zahrozil, byli hosté. Po Láhnerově vysunutí si ovšem neporadil s Manželem v brance domácích Náhlovský. Ten se musel činit i o chvíli později, kdy vyrazil na roh ránu Pokorného. A tak když neudeřilo na jedné straně, podařilo se to na té druhé. Postarala se o to útočná dvojice Čakrt - Rambousek. První jmenovaný zatáhl míč, předložil ho před branku Rambouskovi a tomu již nedělalo problém uklidit míč do branky - 1:0. Vstřelená branka fotbalu pomohla a hrál se útočný fotbal nahoru - dolu. Na domácího brankáře si nepřišel Pokorný ani Balatka, na druhé straně zastavil trestný kop domácích na brankové čáře Matyásko. Dvě minuty na to se mohli z branky radovat hosté, to by ale Pýcha nesměl svoji střelou z dálky pouze orazítkovat břevno. Na druhé straně se o druhý gól v utkání pokoušel Rambousek, ale jeho lob skvěle zlikvidoval Matyásko. Ve 38. minutě si oba domácí útočníci své role prohodili. Rambousek rozehrával přímý kop, domácí obrana centr podcenila a Čakrt zvýšil na 2:0 pro domácí. Nic víc se už do konce poločasu nestalo a tak šli domácí do kabin s pohodlým náskokem dvou branek.

Vrutice si náskok pojistila

Do druhého poločasu vstoupili hosté s jednou změnou, kdy Nouzáka nahradil Cerha. Chtěli tak přidat na důrazu a omezit přihrávky na útočné duo Vrutice. Jejich snaha však vedla pouze k náznaku šance, kdy Vrbka nedosáhl na centr Balatky. Struhám dělal domácí útok velké problémy a dalším důkazem k tomu byla 50. minutě. Čakrt využil nedůrazu hostujících hráčů ve středu hřiště, přihrál Rambouskovi a ten se trefil podruhé v zápase - 3:0. Za dalších pět minut bylo pro domácí ještě veseleji. První střelu ještě Matyásko vyrazil, ale na dorážku Čakrta už byl krátký a tak i druhý útočník domácích vstřelil svůj druhý gól v zápase. Hosté byli jako opaření a špatnou úvodní čtvthodinu druhé půle ještě zakončil Havelka, který se prosadil po rychlém kontru přesnou střelou k tyči. Domácí byli při chuti a nadále bušili do obrany Struh. Další ránu vyrazil Matásko, dorážku zblokoval hostující obránce Koš a do třetice šel míč mimo branku. Do šance na vstřelení hattricku se dostal Čakrt, který postupoval sám na Matyáska, kterého sice přehodil, ale spolu s ním přeloboval i branku. Po těchto šancích se ke slovu začali dostávat konečně i hosté. V 75. minutě vyslal Pýcha hlavou do brejku Balatku a ten podél padajícího Manžela snížil na 5:1. Balatka mohl přidat i druhou branku, ale po pěkné akci, kdy se zbavil i brankáře, trefil pouze boční síť odkryté branky. Do poslední šance zápasu se dostával Náhlovský, ale na hranice vápna byl faulován. K nařízenému přímému kopu se postavil sám faulovaný a jeho ránu Manžel vyrazil nad břevno. To byla poslední akce zápasu a tak se domácí mohli radovat z vysokého vítězství 5:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Struhy
Jaroslav Hlom - předseda klubu: "K zápasu do Vrutice jsme jeli sice v hodně neúplné sestavě, ale s odhodláním předvést dobrý fotbal a domácí potrápit. V první půli se nám to ještě dařilo, ale na rozdíl od domácích jsme doplatili na nulovou produktivitu. Větší část druhého poločasu byl z naší strany tragický a domácí zápas v první čtvrthodině zaslouženě rozhodli. Z naší strany se bohužel potvrdilo, že nemáme v týmu takové rozdílové hráče, jako jsou domácí Čakrt a Rambousek".



Sestavy


SLAVOJ Kropáčova Vrutice
Z. Manžel [-] - T. Musil [-] , L. Rovenský [-] , P. Gruncl [-] (36. J. Malý [-] ) , P. Bůžek [-] (81. Z. Kern [-] ) - A. Lukeš [-] , J. Havelka [-] , L. Černý [-] (70. M. Škoda [-] ) , J. Doležal [-] - T. Čakrt [-] , R. Rambousek [-] -

TJ Sokol Struhy
A. Matyásko [-] - L. Balatka [-] , V. Pokorný [-] , J. Náhlovský [-] , A. Koš [-] , J. Michal [-] (82. V. Morávek [-] ) , R. Nouzák [-] (46. K. Cerha [-] ) , A. Vrbka [-] , J. Pýcha [-] , J. Láhner [-] , J. Knotek [-] (72. F. Strejček [-] )

ŽK: 62. P. Bůžek - 60. J. Pýcha .
Hráči zápasu: T. Čakrt - A. Matyásko .
Místo: Kropáčová Vrutice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pažout Jan - MOUCHA Milan (N), POSPÍŠIL Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.