Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2023 17:30

20.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bílé Podolí vyhrálo druhý zápas v řadě


Branky


15

Poslední tým tabulky přivítal ve středeční dohrávce 20.kola Vykáň. Vykáni se nedaří a na jaře nezískala ještě ani bod. Kobylky o víkendu mohli slavit první vítězství v soutěži a v dohrávce opět vyhráli.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vykáň před pauzou snížila

Domácí tým začal aktivně a hned ve 3' zahrozil Jelínek, který si před bránou zpracovával centr z pravé strany, ale zpracoval si míč daleko od nohy. Z protiútoku se mohli prosadit hosté, ale svou šanci využít nedokázali. V 17' domácí tým volil dlouhý nákop za obranu, míč si našel Tronchev a obstřelil brankáře Šulce 1:0! Hned v 19' předvedl krásné sólo Štoček, když obešel tři protihráče a zvládnul obejít i brankáře 2:0! Po dvou brankách domácí lehce polevili a do šancí se dokázala dostat i Vykáň. Ve 27' mohla Vykáň korigovat stav utkání, ale proti byl brankář Dastych, který svůj tým podržel. Ve 32' šli hosté v přečíslení a bránu Dastycha, ale se svou šancí nenaložili dobře. Ve 42' se hosté dočkali po standartní situaci. Huráb zůstal osamocený na zadní tyči a mezi nohama Dastycha dostal míč do sítě 2:1!

Kobylky přidaly další dvě branky

Úvod druhé půle příliš fotbalový nebyl. Hrálo se bez šancí. V 60' zahrál domácí tým rohový kop na zadní tyč. Míč před bránu vrátil Jansa a Jelínek už měl snadnou práci 3:1! V 77' doběhl Bodlák krásný míč za obranu, obešel brankáře Šulce a do prázdné brány přidal pojistku pro domácí 4:1! Hosté si vypracovali dvě velké šance, ale v obou případech si vylámali zuby na výborném Dastychovi.



Ohlasy k zápasu


FC Bílé Podolí
Karel Weinlich (hráč): Řekl bych, že výhra je zasloužená. Vyhráli jsme podruhé v řadě a snad to zvládneme potvrdit o víkendu v Pátku.

FK Čechie Vykáň
Martin Dlouhý (hráč): Zápas byl od počátku v režii domácích a výsledek pro nás mohl být daleko horší, kdyby kluci z Plaňan využili veškeré šance.



Sestavy


FC Bílé Podolí
J. Dastych [-] - V. Jansa [-] , M. Skala [-] , M. Šálený [-] , M. Cakl [-] - K. Bodlák [-] (80. F. Tyšer [-] ) , D. Dvořák [-] , L. Štoček [-] , J. Fejfar [-] - J. Tronchev [-] (86. M. Horálek [-] ) , L. Jelínek [-] (80. M. Müller [-] ) -

FK Čechie Vykáň
M. Šulc [-] - J. Láska [-] , D. Kramář [-] , T. Ratner [-] , R. Hanzlík [-] , J. Kočí [-] , M. Dlouhý [-] , M. Kočí [-] , F. Novotný [-] , T. Huráb [-] , O. Bejbl [-]

Počet diváků: 84. Rozhodčí: BUDIL Daniel - BRÝL František, MRÁZEK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Kateřina Uhlířová

Expert: Martin Blažek
Tip experta: remíza

Tady věřím v remízu. Podolí potřebuje bodovat a Vykáň už nemá takovou sílu.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

12. 4. 2023 19:36
Výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích