2:1
(1:1)
19. F. Larva
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

21.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pátek sestřelil Zeleneč v nastaveném čase


Branky


40. P. Mejzr , 93. M. Ramšák - 19. F. Larva
6

Utkání dvou týmů z dolní poloviny tabulky přineslo zajímavý závěr. Po vyrovnané první půli si diváci museli na další gól počkat až do nastaveného času druhého poločasu. Nakonec se mohli radovat ze zisku všech bodů hráči a diváci domácího Pátku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pátek vyrovnal před přestávkou

První poločas byl vyrovnaný. Lépe začal hostující tým, když hráči Zelenče poslali před bránu přízemní centr, ale nedokázali ho usměrnit mezi tři tyče. V 19' zahrávali hosté volný přímý kop a Larva ho dokázal zakončit střelou k tyči 0:1! Domácí tým začal hrát aktivněji, ale nedokázal si vypracovat gólovou příležitost. Celkově se v prvním poločase hrálo bez větších šancí. Velká šance přišla až ve 40', kdy hosté centrovali z pravé strany, ale svou šanci proměnit nedokázali a domácí tým se hnal do protiútoku. Hosté nedokázali zachytit náběh do vápna a s přihrávkou před bránu si v klidu poradil Mejzr a vyrovnal na 1:1!

Divákům se vyplatilo počkat až do konce

Do druhé půle vlétli lépe opět hosté. Kapitán Hajný si zpracoval míč sám před brankářem Bartákem, ale branku Bartáka přestřelil. Domácí znovu zabrali a vypracovali si několik rohových kopů, které pozorná obrana hostů dokázala odvracet. Pátek zahodil další tři velké příležitosti a tak se zdálo, že utkání skončí dělbou bodů. V 93' nedokázali hosté odkopnout míč od své branky a Ramšák nečekanou a elegantní patičkou vystřelil Pátku důležité tři body 2:1!



Ohlasy k zápasu


Pátek
Jiří Kohoutek (kapitán): Obě domácí utkání jsme zvládli. Za týden jedeme do Vrdů. Tento soupeř nám nesedí, tak snad to zlomíme.

SK Zeleneč
Richard Nájemník: Dnes jsme ztratili bod v nastaveném čase a taková porážka je "hořká". Celý tým si zaslouží pochvalu za bojovnost a nasazení, ale odjíždíme dnes opět bez bodu! Myslím, že o naší prohře rozhodla naše nevyužitá šance na konci prvního poločasu, respektive gól z protiútoku, kterým se domácí dostali zpět do hry, následně naší neproměněnou šancí na začátku druhého poločasu a v neposlední řadě špatné řešení situace v 93 minutě, kdy se nám nepodařilo dostat míč daleko od naší branky a domácí s trochou štěstí dokázali vstřelit vítězný gól. Opakovaně se jako nováček soutěže přesvědčujeme o tom, že pokud nejsme produktivní stojí nás to body.



Sestavy


Pátek
O. Barták [-] - J. Stehlík [-] (76. J. Navrátil [-] ) , Z. Bureš [-] (53. O. Puk [-] ) , P. Šťastný [-] , P. Stibor [-] (53. S. Štok [-] ) , J. Zubák [-] , J. Kohoutek [-] , P. Papoušek [-] , M. Ramšák [-] (93. L. Kadlec [-] ) , M. Málek [-] , P. Mejzr [-]

SK Zeleneč
M. Šimon [-] - M. Nevařil [-] (91. D. Natale [-] ) , J. Ešner [-] , F. Larva [-] , L. Havierník [-] , M. Hajný [-] , J. Javůrek [-] , J. Jindra [-] , M. Skuček [-] , D. Capek [-] , J. Janoušek [-]

ŽK: 32. J. Stehlík , 50. P. Papoušek , 87. P. Mejzr , 93. M. Ramšák - 93. D. Natale .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BENEŠ Petr - HUSÁK Jan, SABO Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Kateřina Uhlířová

Expert: David Čemus
Tip experta: výhra domácích

Zápas o 6 bodů. Posílený tým Pátku bude chtít potvrdit sílu domácího prostředí a odpoutat se v tabulce od týmu ze Zelenče. (2:0)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích