Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

25.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pátek přestřílel Plaňany


Branky


11

Pátek měl před utkáním na svém kontě dvě výhry v řadě a určitě v tom chtěli jeho hráči i nadále pokračovat. Plaňany naopak potřebovaly zabrat po prohře v Milovicích. Domácí nastříleli svému soupeři pět branek a hned tři z nich vstřelil střelec Marek Ramšák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Silná půlhodina Pátku

Už v 9' unikl hostující obraně Ramšák a poslal svůj tým do vedení 1:0! Ve 14' zvyšoval skóre domácí Mejzr 2:0! Silnou půlhodinu domácích uzavřel Ramšák svou druhou brankou 3:0! Plaňany se chtěly dostat do zápasu a to se jim povedlo ve 39', když nařízený pokutový kop proměnil Dittrich 3:1!

Branky až v závěru druhé půle

Hosté nebyli v prvním poločase téměř vůbec nebezpeční směrem dopředu a tak s tím chtěli ve druhé půli něco udělat. Zkušená domácí obrana si ale dokázala se snahou Plaňan poradit. V 78' se potřetí v utkání prosadil Marek Ramšák a završil hattrick 4:1! Hostům se podařilo utkání ještě trochu zdramatizovat, když se v 85' prosadil Nevdashov a snížil na 4:2! Poslední slovo však měli opět domácí, když se tečovaná střela Papouška došourala za překvapeného brankáře Arnolda 5:2!



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plaňany
Petr Šafránek (trenér): Pátek má ve svém mužstvu nejlepšího útočníka soutěže a tím je Ramšák, který nás sám porazil,přestože jsme to věděli a připravovali jsme se na hru Pátku a jeho úlohu v mužstvu tak to prostě nestačilo. Tak jako ostatní týmy máme řadu hráčů zraněných a nejvíce nám chybí Motrunich, který je pro nás stejně důležitý jako Ramšák v Pátku a v tomto zápase jsme se museli obejít bez dalších dvou hráčů základní sestavy a to je bez výmluv u nás znát. V tomto zápase zasloužené vítězství domácího týmu.



Sestavy


Pátek
O. Barták [-] - J. Stehlík [-] , P. Stibor [-] (60. Z. Bureš [-] ) , J. Navrátil [-] , O. Puk [-] , S. Štok [-] , J. Kohoutek [-] , P. Papoušek [-] , M. Ramšák [-] , M. Málek [-] , P. Mejzr [-]

TJ Sokol Plaňany
V. Arnold [-] - Y. Nevdashov [-] , M. Starov [-] , K. Hanzálek [-] , J. Klucska [-] (73. M. Jambor [-] ) , J. Nedvědil [-] , T. Freund [-] , K. Rýva [-] , V. Dittrich [-] , O. Shpuryk [-] (67. P. Břichnáč [-] ) , P. Málek [-]

ŽK: 74. Z. Bureš , 86. J. Stehlík - 24. O. Shpuryk , 67. J. Klucska .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Čechmánek Igor - DRÁBEK Tomáš, ŠPAČEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Kateřina Uhlířová

Expert: Jan Kamlach
Tip experta: výhra domácích

Pátek se dere nahoru, měli by to potvrdit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích