Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

15.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Famózní začátek rozhodl o osudu utkání


Branky


13

V minulém kole Vykáň prohrála v Jíkvi a nepotvrdila zlepšené výsledky. Nepotvrdila je ani v domácím utkání se Zelenčem. Zeleneč táhnoucí sérii čtyř výher v řadě na svoje výkony a výsledky navázat dokázal a z Vykáně odjel se ziskem třech bodů. Zeleneč tak natáhnul sérii výher už na pět vítězství za sebou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zaspali úvod utkání

Hosté vstoupili do utkání nejlépe jak se dalo. Hned v 1' se míč z rozehrávky dostal k brankáři Šulcovi, kterého napadal Luhan a zablokovaný odkop Šulce se od Luhana odrazil do brány 0:1! Ve 3' proletěl míč z levé strany celým velkým vápnem Vykáně a Nevařil ho poslal po zemi k pravé tyči Šulcovi brány 0:2! V 16' bylo pro domácí ještě hůře, když si za obranu naběhl Larva a postupoval až do velkého vápna, kde si míč narovnal na pravou nohu a zvýšil na 0:3! Za domácí mohl snížit kapitán Dlouhý, ale střela se mu nepovedla podle představ. Hosté měli také několik slibných šancí, ale Novák, Luhan ani Nevařil skóre navýšit nedokázali. Ve 28' využil chyby hostů Ratner a snížil na 1:3! Ve 38' se za hosty prosadil podruhé v utkání Nevařil a upravil na poločasových 1:4!

Zeleneč si výsledek pojistil

V druhé půli se hrálo převážně ve středu hřiště a bez větších brankových příležitostí. Domácí tým se snažil utkání ještě zdramatizovat a to se jim povedlo. V 68' dal domácím ještě naději Folprecht a snížil na 2:4! V 70' vzal naději domácím Hajný, který se prosadil z přímého kopu 2:5! V 77' předvedl samostatný únik od poloviny hřiště hostující Larva a po kličce Šulcovi zakončil do prázdné brány 2:6! V 80' pečetil výhru Zelenče střídající Ešner 2:7!



Ohlasy k zápasu


FK Čechie Vykáň
Martin Dlouhý (kapitán): Byl to nejhorší vstup do zápasu co kdy pamatuji. Ve druhé minutě 0:2 a to nám v našem rozpoložení moc nepomohlo. Chtěli jsme dát kontaktní gól což se podařilo až za stavu 0:3, ale do poločasu jsme ještě jednou inkasovali. Po změně stran jsme měli mírnou převahu a snížili jsme opět na rozdíl dvou gólu. Jenže zase v rozmezí pár minut se Zelenči podařil přímák a bylo rozhodnuto. Konečný výsledek odpovídá situaci ve které se nacházíme.

SK Zeleneč
Richard Nájemník (trenér): Dnes jsme o výsledku utkání rozhodli hned na začátku zápasu, kdy jsme v 16 minutě vedli již 3:0. Jsem rád, že jsme utkání zvládli herně, výsledkově, ale také že jsme utkání dohráli ve zdraví a bez zbytečných karet. Díky dnešnímu vítězství jsme si prodloužili sérii vítězných zápasů a po delší době jsme se také posunuli výš v tabulce.



Sestavy


FK Čechie Vykáň
M. Šulc [-] - F. Novotný [-] , P. Folprecht [-] , J. Láska [-] , D. Kramář [-] , T. Ratner [-] , R. Hanzlík [-] , J. Kočí [-] , M. Kočí [-] , M. Dlouhý [-] , T. Huráb [-]

SK Zeleneč
M. Kunc [-] - L. Havierník [-] (80. R. Nájemník [-] ) , D. Housa [-] (46. J. Jindra [-] ) , M. Nevařil [-] , T. Luhan [-] (74. D. Capek [-] ) , J. Javůrek [-] (60. J. Ešner [-] ) , F. Larva [-] , M. Hajný [-] , L. Novák [-] , M. Skuček [-] , J. Janoušek [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Řičica Jiří - ZÍKA Jan, GERHARDT Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Václav Dittrich
Tip experta: remíza

Utkání sousedů v tabulce skončí plichtou. Vykáni se na jaře nedaří. Zeleneč střídavě oblačno. 1:1

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů