Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2023 17:00

14.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Deset branek Velimi podtrhlo jarní trápení Vykáně


Branky


13

Vykáň uhrála v jarní části sezóny pouhé čtyři body a v každém zápase inkasuje několik branek hned v úvodu utkání. To Velim využila náramně několika zaváhání Vrdů a dostala se do čela tabulky. Na půdě Vykáně Velim potvrdila roli favorita a svému soupeři nasázela na jeho hřišti rovnou deset branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po pěti minutách 0:3

Domácí tým i v tomto utkání zaspal začátek a hned ve 3' poslal Velim do vedení Němec 0:1! Ve 4' se z branky mohl radovat Nejedlý 0:2! V 5' se prosadil znovu Nejedlý a bylo to už 0:3! Hosté poté polevili v koncentraci a toho dokázali využít domácí. V 11' M. Kočí snížil na 1:3! Ve 21' se za domácí trefil Ratner a bylo to už pouze o jednu branku 2:3! Domácí tým mohl vyrovnat, ale chyběl kousek a tak se o další branky postarali už pouze hosté. Ve 29' zvyšoval na rozdíl dvou branek Ceral 2:4! Ve 37' zkompletoval hattrick Nejedlý 2:5! Tečku za prvním poločasem udělal Vokřál 2:6!

Velim slaví první místo

Ve druhém poločase už se hrálo volnějším tempem. Domácí tým dokázal zlepšit obranou hru, ale Velim i přesto dokázala ještě přidat branky a navýšit své vedení. V 56' rozvlnil síť za brankářem Šulcem Nejedlý a byla to už jeho čtvrtá branka v utkání 2:7! V 61' se podruhé v utkání trefil Ceral a bylo to 2:8! V 67' dokázal zkompletovat hattrick i Ceral 2:9! V 71' uzavřel gólový účet utkání Koděra a na světelné tabuli svítilo skóre 2:10! Po závěrečném hvizdu mohli naplno propuknout oslavy Velimi, která se díky lepším vzájemným zápasům s Vrdama raduje z celkového prvenství v soutěži!



Ohlasy k zápasu


FK Čechie Vykáň
Martin Dlouhý (kapitán): Opět po několikáté “super” vstup do zápasu. V sedmé minutě to bylo 3:0 a klidně to mohlo být 4:0. I přesto jsme snížili na rozdíl jedné branky a chyběl nám kousek k vyrovnání. To rozhodlo a Velim nám odskočila hned několikrát. Po změně stran se náš výkon v obranné hře trochu zlepšil, ale i to bylo málo a Velim stačila ještě 4x skórovat. Výsledek je pro nás obrazem celého jara.

FC Velim B
Jiří Ptáček (trenér): O našem vítězství jsme rozhodli de facto už v prvních pěti minutách, kdy jsme vedli o tři góly. Pak jsme sice trochu polevili v koncentraci a nechali domácí snížit, ale do poločasu jsme opět přidali tři branky. V druhé půli už bylo tempo hry volnější, i tak jsme z pohledných akcí vstřelili další branky. Po závěrečném hvizdu pak vypukly naplno oslavy nečekaného druhého vítězství soutěže po sobě. Velké poděkování patří hráčům z béčka, kteří tvořili základ mužstva. Dále pak samozřejmě hráčům z áčka, dorostencům a také trenérům těchto týmů za skvělou spolupráci. Vytvořila se výborná parta. Na výhře v soutěži a tomto úspěchu se podílelo třicet šest hráčů. Je to prostě velký týmový úspěch.



Sestavy


FK Čechie Vykáň
M. Šulc [-] - M. Dlouhý [-] , F. Novotný [-] , J. Láska [-] , T. Huráb [-] , D. Kramář [-] (20. D. Kramář [-] ) , T. Ratner [-] , J. Kočí [-] , M. Kočí [-] , R. Hanzlík [-] , O. Bejbl [-]

FC Velim B
D. Dejmek [-] - O. Vokřál [-] (67. M. Kosina [-] ) , M. Hrabal [-] (85. M. Kasal [-] ) , J. Vlk [-] , J. Jelínek [-] , J. Ceral [-] - D. Koděra [-] , L. Šindelář [-] (71. L. Vlk [-] ) , J. Bečvařík [-] , T. Němec [-] (61. J. Zajíc [-] ) - D. Nejedlý [-] (78. J. Nedbal [-] )

ŽK: 19. J. Láska - 26. O. Vokřál .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Čermoch Jakub - KOVÁŘ Otto, PÍSAŘÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Kateřina Uhlířová
Tip experta: výhra hostů

Vykáni se na jaře vůbec nedaří a Velim musí vyhrát, aby si udržela první místo. Velim si utkání bez problémů pohlídá a bude se radovat jako vítěz celé soutěže. 2:5

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů