1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdětín potřetí za sebou vítězně


Branky


0

Na hřiště Jabkenic cestoval v neděli odpoledne Zdětín, který sice sezonu nezačal dobře, ale teď už drží několikazápasovou šňůru bez prohry. Tu prodloužil i v Jabkenicích, které porazil 3:1 a zaslouženě si tak připsal další tři body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zdětín byl lepším týmem

Do utkání lépe vstoupili hosté ze Zdětína, kteří za sebou měli dva zápasy, ve kterých vyhráli a zvýšené sebevědomí na nich bylo znát. Skóre zápasu otevřel v 19. minutě Baďura a hosté tak šli poměrně brzy do vedení. Opaření domácí se na nic nezmohli a než se stačili oklepat z prvního gólu, už inkasovali podruhé. O to se v 23. minutě postaral Husák. Po druhé vstřelené brance ovšem hosté možná i díky vědomí pohodlného náskoku polevili. Jabkenice vycítili svoji šanci do poločasu alespoň snížit a to je jim povedlo, když se v 37. minutě prosadil Smutný. Nic víc se ale do poločasu nestalo a tak šli do kabin hosté s hubeným náskokem 2:1.

Hosté jistili výhru

V druhé půli mohli diváci sledovat vyrovnaný souboj, ve kterém byl o trochu nebezpečnější hostující Zdětín. Několika dobrými zákroky ale držel domácí ve hře alespoň o remízu brankář Havlát. Ke konci zápasu se už Jabkenice přece dostaly k pár nebezpečným závarům ve vápně hostí, ale žádná vyložená šance z toho nepramenila. Naopak o třech bodech pro Zdětín rozhodl tři minuty před koncem střídající Cielecký, který zakončil rychlý protiútok Zdětína a upravil tak na konečných 3:1. Zdětín tak vyhrál potřetí v řadě a daří se mu dohánět ztráty z úplného začátku sezony. Naopak Jabkenice prohrály podruhé v řadě a patří jim tak stále poslední místo tabulky.



Ohlasy k zápasu


Sokol Jabkenice
Ales Fabián: „Zdětín si v dnešním utkání zasloužil vyhrát, zvláště za výkon v první polovině utkání. I domácí příznivci uznali náš výkon za lepší než ten, který podali Jabkenice."

FK Zdětín
Filip Dědina - trenér: Do zápasu jsme nevstoupili vůbec dobře a po hrubých chybách jsme prohrávali 2:0. Až po 20 minutách jsme dokázali držet krok ze soupeřem. Ale musím přiznat, že soupeř byl o krůček lepší a vyhrál zaslouženě.



Sestavy


Sokol Jabkenice
M. Havlát [-] - M. Fortner [-] (73. D. Šálek [-] ) , O. Šťastný [-] (85. M. Suchý [-] ) , J. Hendrych [-] , R. Nekola [-] , K. Kos [-] , L. Havlát [-] (46. R. Blažek [-] ) , L. Láska [-] (31. O. Smutný [-] ) , M. Kubín [-] , M. Boháček [-] , M. Krupař [-] (88. L. Drahorád [-] )

FK Zdětín
M. Hlaváček [-] - R. Baďura [-] (55. L. Losík [-] ) , R. Flandera [-] (81. J. Cielecký [-] ) , L. Baborák [-] , J. Miškovský [-] (43. J. Těšínský [-] ) , J. Vaňousek [-] , T. Adášek [-] , M. Husák [-] , J. Votruba [-] , P. Honzátko [-] (67. M. Bambuch [-] ) , M. Feri [-]

ŽK: 57. J. Hendrych , 60. O. Šťastný - 88. J. Cielecký .
Místo: Jabkenice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Javůrek Jan - LÁSKA Jiří (N), KLÍMA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.