2:1
(2:1)
36. L. Dlask
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skalsko po dvou prohrách vyhrálo


Branky


0

Skalsko, které poslední dva zápasy prohrálo, tentokrát na svém pažitu hostilo rezervu Pěčic. Té se zatím moc nedaří a bez pomoci kolegů z „A“ týmu zatím uhrála pouhý bod. Ani v tomto zápase pěčické áčko nemohlo pomoci své rezervě a na hře to bylo znát. Skalsko si nakonec připsalo těsné vítězství 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny branky padly v první půli

Skalsko na svého soupeře vlétlo jako utržené ze řetězu a hned v prvních dvaceti minutách si vytvořilo několik brankových příležitostí. Do první se dostal domácí střelec Kvajsar, který chtěl svoji šanci řešit razatní střelou, ale pouze orazítkoval břevno hostující branky. Dvě minuty na to se do stoprocentní gólovky dostal mladík Pýcha, který si hezky zpracoval balon a stál sám před gólmanem, ale se zakončením zaváhal a nakonec trefil jen špičku dobíhajícího obránce, který střelu vytlačil na roh. Poté už ale domácí protrhli svoji střeleckou smůlu, když ve minutě vystřelil Vocásek a jeho rána se štěstím zapadla k tyči hostující branky. Netrvalo to dlouho a pro domácí bylo ještě veseleji. Kvajsar zatáhl balon po straně hřiště, postupoval v podstatě po brankové čáře a místo nahrávky pod sebe zvolil střelu na přední tyč, se kterou gólman nepočítal – 2:0. Skalsko bylo i nadále lepším týmem, ale rázem z ničeho nic v minutě udeřili hosté. Dlask zahrával standartní situaci, jeho centr proletěl celým vápnem a zastavil se až v síti. Pro Pěčice to byla v podstatě jediná šance za celý poločas, kterou ale dokázaly využít.

Druhý poločas probíhal v podobném duchu jako první, Skalsko bylo lepší a mělo zápas pod kontrolou, hosté z Pěčic se zase snažili dobře bránit a využít nepřesností v rozehrávce Skalska, kterých bylo poměrně dost. Pro obranu domácích bylo komplikací zranění Velého, který musel odstoupit kvůli nataženému svalu. Jeho post ale dobře zastoupil útočník Kvajsar a do vyložených šancí Pěčice domácí obrana nepustila. Zápas tak skončil poločasovým výsledkem 2:1 a Skalsko se po dvou nezdarech opět mohlo radovat z vítězsví.



Ohlasy k zápasu


SK Skalsko
Zdeněk Jakubec, Miroslav Pýcha - trenéři: Zápas byl poměrně jednoznačný od začátku, kdyby to bylo ve 20. minutě 4:0, tak by se nikdo nemohl divit. Poté už jsme tedy dvě branky dali, hosté ale z ojedinělého trestňáku snížili. Hlavně v první půli bylo také k vidění na můj vkus až moc nepřesností, jak z jedné strany, tak i ze druhé. Druhá půle byla pořád v naší režii a Pečice už jsme k ničemu nepustili.




Sestavy


SK Skalsko
O. Pokorný [-] - L. Vele [-] , J. Martinec [-] (62. Z. Jakubec [-] ) , M. Dlouhý [-] (46. Z. Jakubec [-] ) - J. Bláha [-] , J. Vocásek [-] , J. Vyšohlíd [-] , P. Zachrdla [-] , T. Kvajsar [-] , R. Pýcha [-] (70. L. Svoboda [-] ) - M. Kvajsar [-] -

TJ Sokol Pěčice B
M. Horák [-] - T. Líba [-] , J. Kohout [-] , L. Dlask [-] , J. Kříž [-] , L. Beneš [-] - V. Andronov [-] , A. Kriška [-] , J. Ramharter [-] - D. Moc [-] - T. Dobra [-]

ŽK: 16. J. Bláha , 65. J. Vyšohlíd , 81. L. Svoboda - 52. D. Moc , 65. A. Kriška .
Hráči zápasu: J. Martinec .
Místo: Skalsko. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šesták Roman - SVOBODA Pavel (N), HAVELKA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.