3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strašnov si s přehledem poradil s Žerčicemi


Branky


0

Na půdu Strašnova, který už nějakou dobu čekla na výhru přijely Žerčice, kterým se podařilo minulé kolo obrat o body silné Struhy. Tentokrát se ovšem překvapení nekonalo a po přesvdčivém výkonu si připsal Strašnov tři body za vítězství 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padla pouze jedna branka

Od začátku utkání potvrzoval Strašnov papírovou roli favorita a hosté  z Žerčic se v podstatě nedostávali do hry. Čekání na branku ovšem trvalo poměrně dlouho. Toto čekání protrhl až 21. minutě domácí záložník Knotek, který tak otevřel skóre utkání a odčaroval hostující obranu. Domácí už více branek v první půli i přes velkou herní převahu nepřidali. Žerčice to zkoušely přes standartní situace, které si ale domácí obrana dobře pohlídala a nenechala hosty skórovat. První poločas tak skončil nejtěsnější výhrou Strašnova, za což mohli být hosté ještě celkem rádi.

Sháněl se trefil dvakrát

Do druhé půle vstoupili domácí se stejnou aktivitou, jako tomu bylo v první půli a co nejdříve se snažili vstřelit uklidňující druhou branku. To se jim také podařilo v 55. minutě, když se poprvé v zápase prosadil útočník Sháněl. Žerčice, vědomi si toho, že s domácím se meůžou měřit fotbalově, vsázely spíš na brejky, které ovšem domácím nenadělaly výraznější problémy. Místo toho se v 70. minutě prosadil podruhé v zápase Sháněl a bylo rozhodnuto. Zápas se již v poklidu dohrál a domácí si tak pohlídali vítězství. Radovat z něj se tak mohli poprvé od 3. kola, kdy porazili Jabkenice. Vyšvihli se tak na páte místo tabulky, poražené Žerčice zaujímají osmou příčku s šesti body.



Ohlasy k zápasu



TJ Žerčice
Marek Batelka - gólman: "Moc nevím, co k zápasu říct. Strašnov byl jasně lepší a já jsem si docela zachytal. V první půli jsme měli jen dvě standartky a v druhém poločase jsme to zkoušeli na brejky, ale nic z toho nevedlo. Nakonec můžeme být rádi, že to skončilo "jen" 3:0."



Sestavy


SK Strašnov
P. Beran [-] - A. Rychtera [-] , M. Strach [-] , T. Prskavec [-] , M. Sháněl [-] (77. M. Krejčík [-] ) , M. Knotek [-] (62. J. Pitrmoc [-] ) , O. Brzák [-] , V. Michal [-] (44. M. Sluka [-] ) , M. Mráček [-] , J. Kubín [-] , B. Müller [-]

TJ Žerčice
M. Batelka [-] - D. Hlaváč [-] - M. Konečný [-] , M. Nastoupil [-] , P. Plachý [-] , J. Kroutil [-] , P. Kinzl [-] , A. Mošpán [-] , M. Hanuš [-] , R. Kulas [-] , M. Šturma [-]

ŽK: 44. J. Kubín - 85. D. Hlaváč .
Místo: Strašnov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pažout Jan - PÍSECKÝ Jiří (N), MULAČ Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.