0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

6.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrutice rozhodla šlágr v poslední desetiminutovce


Branky


0

Šlágr kola byl jasný. V tomto zápase na sebe narazily dva zatím stoprocentní týmy a tak bylo jasné, že minimálně jeden celek po tomto kole ukončí svou sérii výher. Šťastnější nakonec odjížděla Kropáčova Vrutice, která dvěma góly v posledních deseti minutách rozhodla a vytvořila si tak na čele tabulky tříbodový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Do utkání vstoupila lépe hostující Vrutice, ale svoji první šanci, kterou si vypracovala už ve 3. minutě se jí nepodařilo proměnit a navázala tak na první poločas s Žerčicemi, kdy pálila jednu šanci za druhou a prosadila se až v druhé půli. Domácí hráči byli na Vrutici možná až moc nabuzení a často docházelo k hádkám. Nervozitu po celém zápasu dokládá i počet žlutých karet. Zatímco hosté z Vrutice byli žlutě napomínání pouze dvakrát, hráči Ledec viděli celkem sedm žlutých karet. V prvním poločase každopádně diváci branku neviděli a do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Zápas rozhodl dvěma góly Čakrt

Druhá půle pokračovala v podobném duchu, jako ta první. Více ze hry měla hostující Vrutice, které navíc skvěle funguje obrana. Za šest odehraných kol se vrutickou obranu podařilo překonat pouze jednou jedinkrát Nemyslovicím. Dlouhé čekání na branku ukončila až 81. minuta, kdy se poprvé v zápase prosadil hostující útočník Čakrt a svým gólem v podstatě rozhodl zápas. Ledce poté vrhly všechny síly do útoku a hosté je potrestali druhou brankou, o kterou se postaral opět Čakrt a svými trefami tedy posunul Vrutici k dalšímu vítězství. Ledce poprvé v sezoně prohrály a na první Vrutici tak ztrácejí tři body. Svou ztrátu budou chtít napravit příští kolo ve Struhách, rozjetá Vrutice přivítá na svém pažitu rezervu Horek.



Ohlasy k zápasu



SLAVOJ Kropáčova Vrutice
Pavel Bůžek - hráč: "Na hracích Ledec bylo vidět, že jsou nabuzení a chtějí dát brzy gól. To vedlo k jejich menším hádkám mezi sebou. Myslím si, že jsme v zápase byli jednoznačně lepší a zaslouženě vyhráli."



Sestavy


SK Ledce
M. Zachař [-] - J. Dobruský [-] , L. Barančok [-] - P. Blažek [-] , M. Kraus [-] , A. Kovanič [-] , J. Valeš [-] - A. Donát [-] , T. Kamler [-] , T. Konečný [-] - V. Frula [-]

SLAVOJ Kropáčova Vrutice
Z. Manžel [-] - P. Bůžek [-] , P. Gruncl [-] , O. Schwaninger [-] , L. Rovenský [-] - J. Havelka [-] , J. Malý [-] , L. Černý [-] (64. J. Havelka [-] ) , J. Doležal [-] - R. Rambousek [-] (74. T. Musil [-] ) , T. Čakrt [-] -

ŽK: 5. A. Donát , 39. J. Valeš , 44. M. Kraus , 50. T. Kamler , 66. P. Blažek , 82. M. Zachař , 82. T. Konečný - 42. O. Schwaninger , 58. P. Bůžek .
Hráči zápasu: T. Čakrt .
Místo: Ledce. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Lafek David - NEJEDLO Tomáš, KUKA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.