Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 14:00

6.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nemyslovice vyhrály poprvé v sezoně


0

6. kolo přineslo souboj dvou celků, kterým se nepovedl předchozí zápas. Nemyslovice prohrály ve Struhách a Strašnov doma nestačil na posílenou rezervu Pěčic. V tomto zápase své zaváhání odčinili domácí, v jejichž dresu se předvedl dvěma góly navrátilec do týmu Jakubínský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nemyslovice na nic nečekaly

V dresu Nemyslovic se představila staronová tvář. Předčasně ukončil hostování v Kněžmostě nejlepší nemyslovický střelec minulé sezony Stanislav Jakubínský. Vše se stihlo zařídit tak rychle, že už mohl naskočit do zápasu se Strašnovem a naskočil náramně. Na rozkoukání mu stačily pouhé tři minuty, kdy si naběhl za obranu na příhrávku Machovce a následně prostřelil Berana v brance hostí - 1:0. Strašnov ovšem chtěl brzy vyrovnat a na domácí obranu se valil jeden útok za druhým. V 17. minutě již domácí tvrz nevydržela, když se prosadil hostující Sháněl a bylo vyrovnáno. Do poločasu si ale domácí dokázali vzít zpět ztracené vedení. Ve 43. minutě si zopakovali spolupráci přihrávající Machovec a zakončující Jakubínský. Ten se trefil z hranice velkého vápna přesně k tyči a dal tak ukázkový gól do šatny. Do kabin šli tedy opaření hosté, kteří prohrávali 1:2.

Pojistku přidal Baborák

Strašnov nastoupil do druhé půle s touhou vyrovnat a neustále bušil do obrany domácích. Ta ovšem v čele s kapitánem Vonáškem pracovala perfektně a do větších šancí hosty nepouštěla. Naopak pojišťovací branku mohl přidat Živec, ale po rychlém brejku nastřelil pouze tyč hostující branky. Klid na kopačky Nemyslovic tedy přinesla až 65. minuta, kdy se po rohovém kopu objevil zcela sám na penaltě Jan Baborák, který si v klidu zpracoval balon a poslal ho do sítě. Vsítil tak už třetí branku v sezoně, což je na obránce slušná vizitka. Hosté se nadále tlačili alespoň za snížením, ale domácí obrana pokračovala v dobrém výkonu a nedovolila tak Strašnovu ještě zdramatizovat průběh zápasu. Nemyslovice si tak dokráčely pro první letošní výhru a odlepily se ode dna tabulky.



Ohlasy k zápasu


FC Nemyslovice
Stanislav Jakubínský - hráč: Jsem rád, že se nám dnes podařilo zvítězit a odlepit se ze dna tabulky. Předvedli jsme dobrý výkon na který budeme chtít navázat za týden v Krnsku.




Sestavy


FC Nemyslovice
L. Pavlík [-] - J. Baborák [-] , T. Zigmánek [-] , M. Baborák [-] , P. Vonášek [-] - M. Štípek [-] (87. P. Flodrman [-] ) , M. Machovec [-] , P. Vonášek [-] - P. Matyska [-] , M. Živec [-] (65. V. Volprecht [-] ) , S. Jakubínský [-]

SK Strašnov
P. Beran [-] - A. Rychtera [-] , M. Strach [-] , T. Prskavec [-] , M. Sháněl [-] , M. Knotek [-] (84. M. Sluka [-] ) , O. Brzák [-] , V. Michal [-] , M. Mráček [-] , J. Kubín [-] (46. J. Pitrmoc [-] ) , B. Müller [-]

ŽK: 82. P. Vonášek - 45. O. Brzák .
Hráči zápasu: S. Jakubínský .
Místo: Nemyslovice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Grešo Vilém - KŘAPKA Antonín (N), PÍSECKÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.