2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabené Skalsko padlo ve Zdětíně


Branky


0

Zdětín, který byl povzbuzen první výhrou v sezoně na hřišti Krnska, hostil v sobotním odpoledni Skalsko. To se naopak postaralo o překvapení, když doma prohrálo s Jabkenicemi. Do Zdětína navíc přijelo ve velmi oslabené sestavě a domácí si po zásluze připsali další tři body za výhru 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle dopadla lépe pro domácí

Skalsko se potýkalo s absencí hned několika hráčů. V zápase chyběl gólman Pokorný, kterého musel na první půli v brance zastoupit dokonce trenér Jakubec. Dále chyběl Flodrman, Vyšohlíd a Koutný. I přes početnou absenci se hrál vyrovnaný první poločas, díky větrnému počasí se ale nehrál moc pohledný zápas. Místo kombinace obě mužstva přistoupila spíše k nakopáváným balonům. Zdětín se ujal vedení v 18. minutě, kdy Miškovský prodloužil centr před obráncem Velem na Losíka a ten nedal Jakubcovi v brance šanci - 1:0. Hosté se k šanci na vyrovnání dostali na konci první půle, ale po velkém závaru ve vápně domácích se jim nepodařilo dostat míč za záda Hlaváčka. Do poločasu tak po poměrně vyrovnaném průběhu šli spokojenější domácí.

Druhá půle v režii Zdětína

Do druhého poločasu nahradil Jakubce v bráně gólman Landa, ale než se pořádně rozkoukal, už musel lovit balon ze své sítě. V 51. minutě vystihl Těšínský rozehrávku Martince  na Veleho a hezky obstřelil Landu. Ještě zvýšit vedení mohl Feri, který předvedl hezkou individuální akci, ale své sólo přes polovinu hřiště zakončil pouze střelou do tyče. Hosté mohli ke konci ještě snížit vedení, ale Kvajsar ve velké šanci vyhořel na Hlaváčkovi a stále tak hledá svoji ztracenou gólovou formu. Domácí Zdětín se tak zvedá po nepovedeném vstupu do soutěže a za poslední dva zápasy má skóre 6:0. Na druhou stranu Skalsko prohrálo podruhé za sebou a zůstává tak na osmi bodech.



Ohlasy k zápasu


FK Zdětín
Aleš Fabián: Tento zápas nabídl divákům fotbal až ve druhém poločase. Domácí si během celého utkání dokázali vytvořit více nebezpečnějších situací a tak si myslím, že po zásluze zvítězili.

SK Skalsko
Zdeněk Jakubec, Miroslav Pýcha - trenéři: Na zápas jsme měli početnou marodku, chyběli nám čtyři hráči. První poločas byl ještě poměrně vyrovnaný, ale v druhém poločase nás Zdětín jednoznačně přehrál. Dnes vyhrál lepší tým.



Sestavy


FK Zdětín
M. Hlaváček [-] - P. Honzátko [-] (63. M. Bambuch [-] ) , J. Miškovský [-] , T. Volejník [-] (46. L. Baborák [-] ) , J. Vaňousek [-] , L. Losík [-] (81. R. Flandera [-] ) , M. Husák [-] , T. Adášek [-] , J. Votruba [-] , J. Těšínský [-] (87. R. Baďura [-] ) , M. Feri [-]

SK Skalsko
Z. Jakubec [-] (46. R. Landa [-] ) - J. Martinec [-] (70. J. Vocásek [-] ) , M. Dlouhý [-] , L. Vele [-] - P. Zachrdla [-] , L. Svárovský [-] , Z. Jakubec [-] , T. Kvajsar [-] , R. Pýcha [-] , J. Bláha [-] - M. Kvajsar [-] -

ŽK: 45. L. Losík , 65. M. Bambuch , 72. M. Hlaváček - 11. M. Kvajsar .
Místo: Zdětín. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Grešo Vilém - KLÍMA Josef (N), VYDRA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.