Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Struhy počtvrté za sebou vítězně


Branky


0

Struhy se vezou na vítězné vlně a v zápase 5. kola proti Nemyslovicím opět zvítězili, tentokrát poměrem 4:2. Domácí tak mocně pronásledují vedoucí duo Vrutice - Ledce. Naopak hosté si po úvodních dvou remízách připsali třetí porážku v řadě a dokonce spadli až na poslední místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Struhám se povedlo skórovat hned v úvodu

S touhou zvládnout další zápas se Struhy do svého soupeře vrhli se vší parádou. Neuběhla ani jedna minuta a po centru Láhnera se hlavou trefil hráč minulého kola, Jaroslav Michal. Ovšem vedení domácím vydrželo pouhých osm minut. Důraz ve vápně domácích předvedl Živec a dělovkou prostřelil Matyáska. S góly se v tomto utkání opravdu roztrhl pytel a po čtvrthodině hry se domácí opět dostali do vedení. Původní záměr Láhnera centrovat se změnil v ukázkově přesný lob, který přeletěl Pavlíka a míč se zastavil až za brankovou čarou - 2:1. Ještě před uplynutím první půlhodinky zvýšili domácí své vedení. Rohový kop Náhlovského prodloužil Čmugr a Michal rozvlnil síť za Pavlíkem potřetí. Do konce poločasu již žádná další branka nepřibyla a tak se šli do kabin s ošemetným dvoubrankovým vedením domácí.

Nejprve snížení, poté pojistka

Struhy hned v úvodu druhé půle svého soupeře uzamkly na své polovině a chtěly co nejdříve zvýšit svoje vedení. Ze své snahy ovšem vytěžily pouze několik brankových konstrukcí. První trefil ranou z hranice vápna Čmugr a chvíli po něm orazítkoval tyč branky také Láhner. Aby toho nebylo málo, po hodině hry se trefil do břevna také Náhlovský po pěkné individuální akci. A tak opět zafungovalo staré známé pravidlo. Nedáš - dostaneš. V 74. minutě využil nedorozumění v domácí obraně Vonášek a po závaru ve vápně vykřesal pro hosty ještě jiskřičku naděje. Rázem měl více ze hry celek z Nemyslovic a tlačil se za vyrovnáním. Dramatický konec zápasu ovšem domácí nepřipustili. V 83. minutě rozehrál nepřímý volný kop Michal na Čmugra a ten parádní ranou vrátil domácím dvoubrankový náskok. Struhy si tak připsaly čtvrté vítězství v řadě a nadále okupují třetí příčku tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Struhy
Jiří Verešpej (místopředseda klubu)- Sokol Struhy: "Do zápasu jsme šli ve velké pohodě umocněné sérií tři po sobě jdoucích vítězství. Od začátku jsme měli vývoj zápasu ve svých rukou a pokud by s námi hráli i brankové tyče vyhráli by jsme větším rozdílem a nemuseli jsme dát soupeři "čuchnout" to když korigovali na rozdíl jediného gólu".

FC Nemyslovice
Petr Vonášek (hráč)- FC Nemyslovice: "V kabině jsme si říkali, že si musíme ohlídat začátek zápasu a hned ve druhé minutě jsme obdrželi první gól. Když se nám podařilo vyrovnat, srazily nás dvě branky po našem nedůrazu v malém vápně. Když už jsme začali konečně být ve druhé půlce domácím vyrovnaným soupeřem a zaslouženě jsme snížili místo vytouženého vyrovnání přišla rozhodující branka domácích. Věříme, že v příštím zápase budeme už konečně bodovat."



Sestavy


TJ Sokol Struhy
A. Matyásko [-] - R. Nouzák [-] , P. Volkman [-] , P. Bucek [-] , A. Koš [-] - J. Náhlovský [-] , J. Michal [-] , A. Vrbka [-] (21. J. Volný [-] ) , J. Láhner [-] (59. J. Pýcha [-] ) - L. Balatka [-] , J. Čmugr [-] (87. M. Konopka [-] ) -

FC Nemyslovice
L. Pavlík [-] - J. Baborák [-] , V. Volprecht [-] , T. Zigmánek [-] , P. Vonášek [-] (46. R. Mikulec [-] ) , M. Baborák [-] - P. Vonášek [-] , M. Štípek [-] , M. Machovec [-] (70. O. Kunst [-] ) - P. Matyska [-] , M. Živec [-] -

Hráči zápasu: J. Michal - L. Pavlík .
Místo: Struhy. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Janda Petr - VEREŠPEJ Jiří (N), KŘAPKA Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.