3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrutice už jede pět kol bez ztráty kytičky


Branky


0

Na půdu rozjeté Vrutice při sobotním odpoledni zavítaly Žerčice. Ty určitě měly co napravovat, v minulém kole je totiž v derby porazily Ledce. Naopak Kropáčova Vrutice mohla do zápasu vstupovat v klidu a to bylo znát. I přes trápení v první půli si nakonec Vrutice připsala další tři body za vítězství 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plno šancí, ale žádné góly

S velmi oslabenou sestavou přijeli hosté z Žerčic na půdu suverénní Kropáčovy Vrutice. Důvodem bylo hned několik zranění a také červená karta z minulého utkání. Například Daniel Hlaváč, který ještě před dvěma koly vstřelil hattrick, se musel ve Vrutici postavit do branky. Zápas začal převahou domácího týmu, kteří chtěli vstřelit rychlou branku. Díky špatné rozehrávce hostů se dostávali do ohrožení hostující branky, ale  Hlaváč v bráně předvedl několik dobrých zákroků a zbytek šancí poslali domácí mimo branku. Hostující obrana byla po neustálým tlakem, Vrutice tlačila, ale úvodní branku zápasu se jim dlouho nedařilo vstřelit. Žerčice měly i pořádnou dávku štěstí, když hned několikrát pokusy domácích zastavila branková konstrukce. Největší šanci měl domácí Bůžek, který ale svůj sólový nájezd neproměnil. Převahu domácí nedokázali vyjádřit brankami a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Vítězný gól vstřelil opět veterán Rambousek

Druhý poločas začal tak, jak skončil první. Domácí Vrutice nadále bušila do obrany hostí a bylo jen otázkou času, kdy se jim konečně podaří vstřelit branka. Komu jinému se to mohlo podařit, než kanonýrovi poslední zápasů, veteránu Rambouskovi. Ten v 54. minutě prolomil kouzlo hostující obrany a poslal tak svůj tým do vedení. Touto brankou spadl veškerý tlak z domácího týmu a rázem hrála Vrutice s větší lehkostí. Hosté z Žerčic se snažili o vyrovnání, ale všechny jejich útoky končily na skálopevné obraně domácích. Jasnou převahu ve hře a v držení míče domácí potvrdili dalšími dvěma brankami. V 74. minutě pojistil dorážkou vedení Doležal a třetí branku přidal po čtyřminutovém pobytu na hřišti Havelka. Ten si naběhl na centr Bůžka a nártem pod břevno poslal míč pod břevno. Vrutice je tak i nadále stoprocentní a ukazuje, jak vážně to myslí s návratem do okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu


SLAVOJ Kropáčova Vrutice
Pavel Bůžek (hráč)- Kropáčova Vrutice: První poločas byl vyhrocený, měli jsme hodně šancí, ale vše jsme stříleli vedle. Já jsem zahodil největší šanci, moc jsem totiž přemýšlel jak zakončit. O přestávce jsme se uklidnili a v druhé půli konečně vstřelili branky.

TJ Žerčice
Marek Batelka (hráč)- TJ Žerčice: Hráči Vrutice měli první půli velkou podporu fanoušků, kteří nevěřili svým očím, co všechno domácí nedokázali proměnit. Druhý poločas už nás opustilo štěstí a a Vrutice poprvé skórovala. Pro jejich hráče to bylo vysvobození a tlak od fanoušků byl náhle pryč. Po nedůrazu naší obrany přidali další dvě branky a zaslouženě vyhráli 3:0.



Sestavy


SLAVOJ Kropáčova Vrutice
Z. Manžel [-] - P. Bůžek [-] , P. Gruncl [-] , T. Musil [-] - O. Schwaninger [-] (75. J. Malý [-] ) , J. Havelka [-] , L. Černý [-] , J. Doležal [-] - R. Rambousek [-] (81. J. Havelka [-] ) , T. Čakrt [-] - L. Rovenský [-]

TJ Žerčice
D. Hlaváč [-] - M. Batelka [-] - M. Adamec [-] - P. Kredba [-] , A. Mošpán [-] , J. Kroutil [-] (71. M. Bucek [-] ) , P. Plachý [-] , M. Konečný [-] , O. Rýdl [-] (78. M. Dědek [-] ) , R. Kulas [-] , M. Šturma [-]

ŽK: 29. J. Doležal - 20. P. Kredba , 22. P. Plachý , 22. J. Kroutil , 80. R. Kulas .
Místo: Kropáčová Vrutice. Počet diváků: 88. Rozhodčí: Kožej Roman - ŠKODA Miroslav (N), ŠEMBERA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.