1:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 13:30

4.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Struhy potřetí za sebou vítězně


Branky


59. J. Kříž - 56. J. Michal , 62. J. Michal (p.) , 75. J. Náhlovský
0

V dobrém rozpoložení cestovaly Struhy na hřiště Pěčic. Dvakrát za sebou vyhráli a uspěli i tentokrát, protože domácí přehráli poměrem 3:1. Připsaly si tak třetí vítězství za sebou, zatímco domácí Pěčice marně čekají na první výhru a na svém kontě mají pouhý bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle bez branek

Začátek zápasu proběhl v opatrném duchu a ani jeden z týmů nechtěl udělat chybu. Po úvodním oťukávání promluvil do dějin zápasu v 19. minutě domácí záložník Kriška, který hezkou střelou pouze orazítkoval tyč Matyáskovi brány. Hosté zareagovali stejným způsobem. Čtyři minuty na to mířil po hezké individuální akci do tyčky i hostující Volkman. Odražený balon od tyče se z první nepodařilo uklidit Knotkovi. Do poločasu vypadala nadějně šance Volkamana, ale ani podruhé se mu nepodařilo vstřelit branku a při rychlém brejku vedeném Balatkou se vyznamenal domácí brankář Horák. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Druhý poločas ovládly Struhy

Do druhé půle vstoupil lépe hostující tým a po celý poločas měl převahu. Nejprve nabídl Koš další šanci Volkmanovi, ale ten se ani napotřetí neradoval z branky, protože jeho pokus Horák vyrazil. Skóre se poprvé měnilo v 56. minutě, kdy Balatkův centr uklidil hlavou za Horákova záda Michal. Radost z vedené ovšem hostům trvala pouhé tři minuty, neboť domácí obránce Kříž hezky zakroutil přímý kop přesně k tyči - 1:1. Gólovou pětiminutovku uzavřeli opět hosté. Po přísné penaltě po kontaktu domácího hráče s Vrbkou si míč na puntík postavil Michal a zkušeně poslal míč na druhou stranu, než šel gólman. Po obdržené brance domácí přidali na aktivitě, zatímco hosté se stáhli a čekali na brejky. Do těch se opravdu dostávali, ale neprosadil se z nich ani Volkman, ani Balatka. Míč do poloprázdné branky neprocpal ani Knotek. V 72. minutě se opět zaskvěl domácí brankář Horák, který vyrazil hezkou ránu Vrbky. Do dalšího protiútoku se hosté řítili v 75. minutě, kdy kombinovali Balatka s Volkmanem. Jak na zlatém podnose předložili míč Náhlovskému a ten už neměl problém skórovat - 1:3. Domácí vrhli všechny síly do útoku, ale ze své snahy vytěžili pouze několik rohových kopů, se kterými si Struhy poradily. Ke konci šel ještě sám na branku Balatka, ale jeho pokus o lob skončil pouze na břevně. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Struhy
Jiří Verešpej (místopředseda)- Sokol Struhy: "Už první venkovní utkání v Jabkenicích jsme rozhodli po rychlých a smrticích brejcích. V dnešním utkání jsme právě díky nim zvítězili. A hlavně nás těší, že nám to tam padá a na naše zápasy se dá koukat."



Sestavy


TJ Sokol Pěčice B
M. Horák [-] - L. Beneš [-] , J. Kříž [-] , L. Dlask [-] , J. Kohout [-] - T. Dobra [-] (52. F. Kopřiva [-] ) , J. Vogl [-] , A. Kriška [-] , M. Vejvoda [-] - J. Ramharter [-] (62. T. Líba [-] ) , D. Moc [-]

TJ Sokol Struhy
A. Matyásko [-] - F. Strejček [-] (46. J. Pýcha [-] ) , P. Volkman [-] , J. Náhlovský [-] , A. Vrbka [-] , J. Michal [-] , L. Balatka [-] , A. Koš [-] , P. Bucek [-] (62. J. Volný [-] ) , M. Konopka [-] , J. Knotek [-]

ŽK: 60. L. Dlask - 59. J. Náhlovský , 77. A. Koš .
Hráči zápasu: J. Michal .
Místo: Pěčice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kubín Josef - HŮLKA Jiří (N), VEREŠPEJ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.