1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdětín získal první bod za remízu 1:1


Branky


0

Se snahou konečně získat první body do tabulky nastupoval Zdětín do 4. kola. Úkol to nebyl jednoduchý, neboť na jeho hřiště přijel kvalitní Strašnov, kterému se naopak vstup do soutěže vydařil. Zápas skončil dělbou bodů za spravedlivou remízu 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obě branky padly v první patnáctiminutovce

Domácí, kteří prahli po bodovém zisku a chtěli tak částečně napravit nepovedený vstup do soutěže, vstooupili do zápasu na výbornou. Již ve třetí minutě po bleskové akci propálil hostující gólmana Berana útočník Husák a otevřel tak velmi bezy skóre utkání. Hosté se snažili na inkasovanou branku rychle odpovědět, byli fotbalovější, ale domácím udržel naději brakář Hlaváček. I tak přišlo vyrovnání v 18. minutě, kdy Kubín poslal před branku přetažený centr a odražený míč si našel na vápně Míchala. Ten prostřelil vše co mu stálo v cestě a přízemní ránou vyrovnal na 1:1. Po vyrovnávací brance se utkání vyrovnalo, hrálo se spíše od šestnáctky k šestnátce a oba týmy trápily nepřenosti v kombinaci. Do konce poločasu se již výraznější šance nenarodila a tak se šlo do kabin s remízovým stavem. 

Druhá půle branky nenabídla

Stejný obraz hry jako v prvním poločase nabídl i ten druhý. Vzruch nabídla až 57. minuta, kdy se centr jednoho z hostujících hráčů snesl na břevno Hlaváčkovi branky. Výraznější šance k vidění nebyly, tak přišly na řadu karty. V 77. minutě rozhodčí Chrastina neposkytl Strašnovu výhodu, což se nelíbilo Tomáši Prskavcovi a vysloužil si tak od sudího žlutou kartu. Za obdrženou kartu sudímu zatleskal, což se zase nelíbilo Chrastinovi a tak v rychlém sledu tasil druhou žlutou a následně i červenou kartu. Poskytnutá početní výhoda nebyla na hřišti nijak znát a domácí tak přesilovku nedokázali využít. Utkání tak skončilo spravedlivou remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu


FK Zdětín
Aleš Fabián- FK Zdětín: "Zápas se Strašnovem nebyl jednoduchý, mají velmi kvalitní mužstvo a na výkonu našich hráčů je vidět, že se jim vstup do soutěže nevydařil. Proti úvodním zápasům jsme v tomto utkání podali už lepší výkon."




Sestavy


FK Zdětín
M. Hlaváček [-] - J. Miškovský [-] , R. Baďura [-] (78. T. Volejník [-] ) , L. Baborák [-] , J. Vaňousek [-] , L. Losík [-] (84. J. Cielecký [-] ) , M. Husák [-] (82. M. Bambuch [-] ) , T. Adášek [-] , J. Votruba [-] , J. Těšínský [-] , M. Feri [-]

SK Strašnov
P. Beran [-] - I. Tůma [-] , J. Pitrmoc [-] , B. Müller [-] , O. Brzák [-] , A. Rychtera [-] , V. Michal [-] , M. Mráček [-] , M. Strach [-] , T. Prskavec [-] , J. Kubín [-] (89. M. Krejčík [-] )

ŽK: 8. J. Vaňousek , 43. L. Losík , 77. J. Votruba , 88. J. Miškovský - 77. T. Prskavec , 83. I. Tůma . ČK: 77. T. Prskavec .
Místo: Zdětín. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Chrastina Petr - KLÍMA Josef (N), PÍSECKÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.