Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychtera rozstřílel Jabkenice


Branky


0

V opačném rozpoložení nastupovali k třetímu kolu hráči Strašnova a Jabkenic. Domácí ještě neochutnali hořkost porážky a ze dvou zápasů získali čtyři body. Naopak hosté z Jabkenic neměli na svém kontě po dvou kolech jediný bod a dokonce ani jediný vstřelený gól. Zápas probíhal podle očekávání a domácí Strašnov nadělil hostům bůra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strašnov si vypracoval pohodlný náskok

Ještě před zápasem proběhla na Strašnovském hřišti minuta ticha za dlouholetého člena výboru. Poté už se mohlo začít hrát a od začátku byl k vidění svižný zápas v dobrém tempu. První šanci si vytvořili hosté, když v 6. minutě zvonila tyč po zahraném rohu. Více se hry ale měli domácí a svoji převahu vyjádřili gólově v 21. minutě zápasu. Zasloužil se o to Vratislav Míchal, který lobem přehodil brankáře Dědinu. Do poločasu se podařilo aktivním domácím vstřelit ještě dvě branky. O obě se postaral domácí kanonýr Aleš Rychtera, který ovšem ještě neřekl poslední slovo.Do kabin tak odcházeli domácí s pohodlným náskokem tří branek. 

Rychtera nepřipustil drama

Kdo čekal, že se zápas v druhé půli bude už jen dohrávat, mýlil se. Jabkenice do druhé půle nastoupily s odvahou a s vědomím, že už nemají co ztratit. Domácí naopak s vědomím luxusního náskoku polevili. Hned v 49. minutě tak hosté snížili na 1:3, kdy rozvlnil síť za Krejčíkovou svatyní Kamil Kos. To Jabkenice samozřejmě nakoplo a vytvořili si další dvě dobré šance, které už ovšem brankou neskončily. Strašnovu toto jako varování stačilo a znovu zapnul na vyšší obrátky. Snahu hostujících utnul dvěma góly v rozmezí pěti minut Aleš Rychtera a vsítil tak svoji třetí a čtvrtou branku v utkání. Kromě jeho tref také ještě několik dobrých příležitostí neproměnil, protože hostující gólman Dědina i přes pět inkasovaných branek předvedl velmi dobrý výkon.



Ohlasy k zápasu


SK Strašnov
Tomáš Prskavec (hráč)- SK Strašnov: Chtěl bych vyzdvihnout výkon sudího Chrastiny, který si zápas s přehledem pohlídal a dále také výkon našeho útočníka Rychtery, který vstřelil čtyři branky a v hospodě po zápase to měl hodně drahé.




Sestavy


SK Strašnov
M. Krejčík [-] - M. Novák [-] (67. M. Sluka [-] ) , B. Müller [-] , O. Brzák [-] , M. Knotek [-] , A. Rychtera [-] , V. Michal [-] , M. Mráček [-] , M. Strach [-] , T. Prskavec [-] , J. Kubín [-]

Sokol Jabkenice
F. Dědina [-] - R. Blažek [-] (77. L. Drahorád [-] ) , O. Šťastný [-] (63. M. Suchý [-] ) , J. Hendrych [-] , R. Nekola [-] , K. Kos [-] , O. Smutný [-] , L. Láska [-] , M. Kubín [-] (69. D. Šálek [-] ) , M. Staněk [-] , J. Zvěřina [-]

ŽK: 56. T. Prskavec , 57. M. Novák , 84. O. Brzák - 26. J. Hendrych , 28. K. Kos , 39. O. Smutný , 45. O. Šťastný .
Hráči zápasu: A. Rychtera - F. Dědina .
Místo: Strašnov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Chrastina Petr - PÍSECKÝ Jiří (N), LÁSKA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.